Lifestyle

13 dingen die mannen héél opwindend vinden

Natuurlijk worden mannen behoorlijk opgewonden van het zien van naakte vrouwen, jouw aanraken of zelf aangeraakt worden door een vrouw. We get that. Maar er zijn nog veel meer dingen waar mannen meteen van in the mood raken. Girlscene zette dit even op een rijtje.

1. Een sexy red dress
Volgens onderzoek wordt de kleur rood het meest geassocieerd met opwinding. Rood is natuurlijk ook een sexy kleur en is lekker opvallend. Dus als je iemand wil verleiden, trek vooral een rood jurkje aan!

2. Jouw lach 
Blijkbaar doet dit hem onbewust denken aan het geluid dat jij tijdens de seks maakt… Maar natuurlijk ook omdat je zo’n leuke lach hebt ;-).

3. Als jij je aan het klaarmaken bent
Je bent druk in de weer met douchen, kleding uitzoeken en opmaken. Hierbij loop je dus ook weleens in je lingerie voorbij of sta je in je lingerie voor de spiegel. Ooit opgemerkt dat je vriend zijn handen niet thuis kan laten als jij probeert je mascara op te doen? Hij vindt het gewoon enorm sexy om jou zo in de weer te zien.

4. Parfum 
Geuren zitten vaak vastgekoppeld aan bepaalde herrinneringen. Een snufje van het parfum van een oude of huidige lover kan hem dus opgewonden maken! Let er wel op dat je niet te veel parfum gebruikt, daar knappen mannen juist weer op af.

5. Een kietelgevecht
Jullie worden samen wakker en uit verveling beginnen jullie elkaar te plagen. Het loopt uit tot een kietelgevecht en voor je het weet wil hij wel iets meer dan alleen kietelen… Blijkbaar is dit eigenlijk een fetish, maar wel een fetish die bij heel veel mensen voorkomt. Het heet ‘knismolagnia‘.

 

6. Jij in zijn overhemd
Ook al is die veel te groot en verdwijnen jouw rondingen erin, hij vindt je dan super sexy. Tja, zijn kleren staan jou natuurlijk ook veel beter ;).

7. Schone, mooie lakens
Schone lakens zijn blijkbaar een enorme turn on. Daarom is seks in een hotel waarschijnlijk ook zo opwindend.

8. Hem aan het lachen maken
Als jij hem kan laten lachen, vindt hij je gelijk sexy. Maar dames, eerlijk is eerlijk, andersom is dit precies hetzelfde. Humor is heel belangrijk!

9. Als je op zijn rug krast
Zachtjes of hard, het is voor hem héél lekker.

10. Als je een instrument kan bespelen
Muzikaliteit is gewoon sexy. Ook bewijst het dat jij talent hebt en ook echt je best hebt gedaan om het te leren. Dat is altijd sexy!

11. Jij hebt een passie of een duidelijk doel
Vrouwen die weten wat ze willen zijn erg aantrekkelijk.

12. Natte haren
Jij voelt je misschien niet zo lekker met coupe-net-uit-de-douche, maar mannen wel! Dus laat die föhn maar even liggen.

13. Je draagt strakke kleren 
Tja, die we hoeven we niet uit te leggen toch?!

Nu weten we weer iets meer over mannen, maar wist je ook al dat mannen deze dingen heel graag willen weten over vrouwen?

Wat vind jij sexy aan een man?

Bron, bron, bron, bron