Winnen

Win €1000 via SaleOnly.nl!

[AFGELOPEN] De Girlscene redactie kreeg de vraag of we op de website SaleOnly.nl wilden kijken. Zo gezegd, zo gedaan! Eerlijk gezegd kenden we SaleOnly.nl nog niet, maar we werden wel meteen nieuwsgierig naar de koopjes zoekmachine waar je met voordeel onder andere kleding en beauty shopt. En wat blijkt? Je kunt via de site ook nog eens €1000 belastingvrij winnen. Hoe? Lees snel verder.

Ik – Girlscene's Renée – ben op zoek naar een paar hoge laarzen, maar het blijkt nogal een moeilijke opgave te zijn om een mooi paar te vinden dat niet meteen €300 kost. Daarom was het mijn uitdaging om de website SaleOnly.nl te ontdekken. Zou het lukken om die laarzen te vinden voor een leuke prijs? In de koopjes zoekmachine typte ik 'hoge laarzen' in, selecteerde ik de categorie 'Dames' en klikte ik op de zoekknop. Hoewel er verrassend genoeg ook enkellaarzen tussenzitten zie ik wel meteen een paar laarzen die mij bevallen.
 

Watch on YouTube


Ik spot een paar Alberto Gozzi laarzen die afgeprijsd zijn van €299 naar €179,40. Kijk, dat is nog eens leuk winkelen met die korting! Maar eigenlijk wil ik nog een betere deal vinden, dus ik zoek door. Niet veel later zie ik Elle laarzen die afgeprijsd zijn naar €119,20 én die wil ik wel bestellen. Als ik er op klik kom ik meteen in de webshop van de schoenen zelf uit. Dat werkt makkelijk, want op SaleOnly.nl zie ik dus de leukste schoenen in de uitverkoop van verschillende webshops.

Wat verder opvalt is dat je ook gewoon laarzen voor €40 vindt, dus ik kan hier shoppen als de baas van Girlscene mij heeft uitbetaald, maar ook aan het einde van de maand als mijn vaste lasten zijn afgeschreven en ik de hele maand leuke dingen heb gedaan. 😉 I like. Sterker nog, ik kon zelfs mijn favoriete parfum – Armani Acqua di Gioia – met €10 korting vinden. Daar hou ik van. 


Win: €1000 belastingvrij
Enne… Wist je dat je naast shoppen met voordeel ook mee kunt doen aan de te gekke winactie van SaleOnly.nl? Je maakt namelijk kans op €1000 belastingvrij die je naar eigen invulling kunt besteden. Het enige wat je moet doen is een screenshot maken van een leuk koopje op SaleOnly.nl en zoveel mogelijk likes verzamelen (met behulp van je vrienden). Meedoen kan via deze pagina. Je hoeft het koopje niet per se aan te schaffen. 😉 En vergeet niet om SaleOnly.nl te liken op Facebook!

 

Niet gewonnen? Wees dan niet getreurd, want iedereen die meedoet krijgt sowieso een digitale goodiebag. Je krijgt exclusieve kortingscodes* die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Je krijgt kortingscodes voor onder andere kleding, schoenen, beautybehandelingen en reizen bij merken als ASOS, Sneakers.nl, Christine Le Duc, Bebsy, Otto, Sarenza, Treatwell én V&D. Er zit sowieso wat tussen voor jou! Prima goodiebag als je het ons vraagt. 😉

*De kortingscodes zijn nog niet verrekend met de prijs.

Welk SaleOnly.nl koopje deel jij op Facebook?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀