Celebs

Dit zijn de allerlelijkste outfits tijdens de MTV EMA’s ooit

Zat jij afgelopen weekend klaar om de MTV EMA's te kijken? De Girlscene redactie wel! Dit muziekspektakel willen we natuurlijk niet missen. Hoewel we gek waren op de outfits die we deze keer op de rode loper zagen waren we toch geïnspireerd om ook de lelijkste outfits ooit op een rij te zetten. Ben je benieuwd wie in dit lijstje is beland? Klik dan snel verder!


De Spice Girls, 1997 in Rotterdam
De Spice Girls waren vroeger razend populair (was jij ook fan?) en een groot voorbeeld voor veel jonge meiden. Als we dit zien dan vragen we eigenlijk af waarom… De zangeressen waren niet bepaald gepast gekleed. Erg veel bloot als je je bedenkt hoeveel jonge meisjes hen als rolmodellen zagen. Iets meer kleding had geen kwaad gekund!


Christina Aguilera, 2002 in Barcelona
Toen was het misschien heel hip (wie hield er nu niet van Dirrty?), maar als we terugkijken dan zien we dat dit echt niet kan. De outfit is niet bepaald classy, maar dat haar en de dunne wenkbrauwen doen haar ook niet veel goeds…


Madonna, 2005 in Lissabon
Madonna had onze moeder kunnen zijn, maar de zangeres is even vergeten dat ze niet meer de jongste is. Niks mis mee dat vrouwen zich zo gedragen als ze zich voelen, alleen had de outfit wat ons betreft wel wat meer bij haar leeftijd mogen passen. En what's up met de zonnebril, er is toch geen zon? Madonna is prachtig, maar dit kan echt beter!


Katy Perry, 2008 in Liverpool
Dit zou een heel geslaagd Halloween kostuum zijn. Maar Katy is bij de MTV EMA's. De zangeres was de host van de show in 2008 en heeft dus heel veel outfits aangehad, maar deze vinden we wat minder geslaagd. We snappen dat er best wat gelachen mag worden, maar Katy is van zichzelf al hilarisch en daar heeft ze deze outfit helemaal niet voor nodig!


Kesha, 2010 in Caja Mágica
We vinden het leuk dat Kesha voor kleur heeft gekozen, maar de uitvoering vinden we iets minder geslaagd. Het ziet er meer uit als een mislukt DIY project waarbij ze is uitgeschoten met krijt en toch heeft geprobeerd om er iets van te maken. Gelukkig weten we dat het inmiddels een stuk beter gaat met de zangeres en dat ze tegenwoordig niet meer zulke outfits aan zal trekken.


Lady Gaga, 2011 in Belfast
We zijn wel gewend van Lady Gaga dat ze voor gewaagde outfits kiest (de vleesjurk!), maar dit keer is het vooral de make-uplook waar we over vallen. De zangeres wilde blijkbaar voor een aliën look gaan en dat is haar best goed gelukt. Alleen is het niet echt flatterend. Waarom die lijn onder haar ogen? Waarom die glitterwenkbrauwen en -lippen? Waarom dat haar? Waarom een jurk van ijzer? Zoveel vragen…


Miley Cyrus, 2013 in Amsterdam
MIley heeft zeker een indruk achtergelaten tijdens de MTV EMA's in 2013. De zangeres koos niet alleen voor een weinig verhullende outfit (we kunnen allemaal wel invullen hoe het er down under uitziet), maar ze stak ook nog een jointje op tijdens een optreden. Ze was dan wel in Amsterdam, maar deze actie viel niet in de smaak bij veel ouders…


Iggy Azalea, 2013 in Amsterdam
Van de bovenkant zie de outfit er best leuk uit, maar zodra je verder kijkt dan is het wat ons betreft niet zo geslaagd. Blijkbaar is een hoog kruis hip op de rode loper van de MTV EMA's, ook Iggy laat weinig aan de verbeelding over. Een 'dichte' onderkant was een stuk mooier geweest.

Zin om mooie rode loper looks te bekijken? In deze artikelen hebben we de mooiste looks voor je geselecteerd.

Welke outfit vind jij het minst mooi?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀