Fashion

Musthaves voor de herfst: 8x hebben, hebben, hebben!

Stiekem heeft het wel wat; de blaadjes kleuren bruin en vallen van de bomen, het zonnetje gaat vroeger onder en we kruipen massaal weer in ons veilige cocoontje. Hallo herfst, doei zomer. We stomen klaar voor een knusse herfst vol met Netflix-marathons, boswandelingen en najaar fashion. Lees snel verder welke items zeker niet mogen ontbreken bij jou!

We vullen onze garderobe met winterproof items, werken onze watchlist nog even bij en halen het nodige in huis om de herfst zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Wat moet je dan zoal in huis halen? Check hier het rijtje met onze heerlijke musthaves:

Regenlaarsjes: Helaas hebben wij in Nederland regelmatig te maken met de nodige regendruppels die naar beneden komen vallen. Als moeder met het tweedelig regenpak en een paar matching regenlaarzen aan kwam zetten dan rende we in paniek naar buiten. Je zat nog liever tot het vijfde uur met een natte spijkerbroek dan dat je voor schut over straat gaat. Gelukkig zijn de regenlaarsjes ook met de mode meegegaan en zijn er nu heel wat fashionable exemplaren te vinden.

  

(HEMA x FAB voor €15 – Supertrash van €79,95 voor €56 – Klingel voor €39,99)

Paraplu: Even een snelle boodschap doen of een middagje shoppen en geen zin om de hele dag in een regenpak rond te struinen? Dan steken we toch gewoon even een gezellig parapluutje op! Naast de standaard kleuren zijn er tegenwoordig allerlei hippe exemplaren verkrijgbaar. Zo hebben Hema & Fab de handen ineen geslagen en hebben ze naast de regenlaarsjes hierboven ook een super leuke paraplu met sterretjes en hartjes. Of ga je met paraplu en al de fiets op? Dan kan je beter de Senz paraplu tevoorschijn halen, die zweeft op de wind in plaats van dat je ineens achteruit gaat.

  

(HEMA x FAB voor €12 – senz° voor €29,95 – Primark voor €5)

Jas: Geef je nog niet volledig toe aan de kou en ga je niet nu al in een driedubbel dikke winterjas de straat op? Shop dan eerst nog even een zogezegd “tussenjasje” voor een betaalbaar prijsje. Draag deze met een grote sjaal!

  

(I Want That Musthave van €34,95 voor €24,95 – Primark voor €30 – Forever 21 voor €38)

Schoenen uit, pantoffels aan: Door weer en wind bereik je je huis. First things first: schop die schoenen uit en trek die warme sloffen aan. Gelukkig is er genoeg keuze om niet meteen een paar grote knuffeldieren aan je voeten te hebben. Met deze pantoffels moet je uitkijken dat je niet per ongeluk hiermee naar buiten gaat.

  

(H&M voor €14,99 – C&A voor €8,90 – Primark voor €5)

Candle light: Nu het weer vroeger donker wordt, kunnen we de kaarsjes weer aan gaan steken. Lekker samen met vriendlief of met vriendinnetjes een marathon-sessie Netflixen is extra gezellig in het knusse kaarslicht. En met deze exemplaren wordt er ook nog meteen een heerlijk geur verspreid.

  

(H&M voor €7,99 – WOO Cares v.a. €29,95 – Rituals voor €18,50)

Mokken: En nu we toch in onze pantoffels en met het kaarslicht aan op de bank zitten, zorg dan meteen voor een grote mok met warme chocolademelk of thee. Het is maar een mok, maar geef toe: deze leuke mokken maken het chillen nog net iets beter!

  

(Blond Amsterdam van €8,95 voor €7 – Coeurblonde v.a. €8,95 – Zazzle voor €18,95)

Sweatshirt: De naam “sweatshirt” klinkt verre van sexy, maar geloof ons: zo’n lekkere chill trui wil je hebben! Gelukkig heb je voor een klein prijsje al een leuke trui te pakken. Ken je deze al?

  

(Primark voor €7 – Mango bij Wehkamp voor €29,99 – I Want That Musthave voor €39,95)

Hoed: Hier op de redactie vliegen de hoeden je om de oren. Wij zijn fan! Heb jij er al eentje? Ideaal nu het nog geen mutsen-weer is, maar je eigenlijk ook niet met coupe windhoos bij de eindbestemming wil bereiken. Nog niet helemaal zeker of zo'n hoed ook iets voor jou is? Je hebt al een leuke hoed vanaf €9,95.

  

(I Want That Musthave voor €9,95 – H&M voor €19,99 – Sacha voor €27,99)

 

Welke musthaves ga jij zeker weten in huis halen?

Must reads 👀