News

Meisje met acne reageert op haters na gemene meme

Het is één van de ergste dingen die je überhaupt kan overkomen… Je hebt acne en je wordt een meme op het internet. Verschrikkelijk. Als je acne hebt ben je je sowieso al bewust van het feit dat je geen egale huid hebt en sterker nog, het kan je heel onzeker maken. Dat er zulke gemene mensen bestaan is niet te begrijpen, maar gelukkig slaat dit meisje keihard terug.

Een meme worden op het internet is zeker geen life goal van Ashley VanPevenage. Mocht je je afvragen hoe het is om als een meme viral te gaan op het internet: verschrikkelijk, als we Ashley moeten geloven. Het overkwam haar dit jaar toen ze een allergische reactie kreeg op benzoyl, wat een mega break out veroorzaakte. Ashley's gezicht zat onder de acne en om zich iets zelfverzekerder te voelen schakelden ze de hulp van een vriendin in die visagist is. Tot slot werd er een voor en na foto gemaakt en dat is het moment waarop alles misging.
 

 

View post on Twitter

 

View post on Twitter

 

View post on Twitter


Er zijn veel meer van dit soort voor en na foto's op het internet, maar net deze foto werd eruit gepikt. Mensen gingen los op Twitter en maakten misselijke grappen. Niet alleen op Twitter zag je de foto overal opduiken, op Instagram was het niet anders. En nu, na duizenden lelijke tweets, berichtjes en opmerkingen bijt Ashley van zich af.
 

Watch on YouTube

You go, girl!

Waarom denk jij dat mensen gemeen reageren op zo'n foto? Wat vind je van Ashley's reactie?

Bron

Must reads 👀