Celebs

Een kijkje in de jaloersmakende miljoenenvilla van Taylor Swift

De 25-jarige Taylor Swift doet het goed, haar albums zijn binnen no time uitverkocht en ze staat elke avond voor een volle zaal. Daarnaast heeft Taylor de beste vriendinnen ever #squadgoals. Niet zo verrassend dat Taylor daarom een prijzig huis koopt, maar een huis ter waarde van 25 miljoen dollar? Voor die prijs krijg je wel wat, namelijk zeven slaapkamers, tien badkamers, een zwembad én tennisbaan. Zou dit het nieuwe huis zijn van Taylor Swift?

Als kind groeide Taylor Swift op tussen de kerstbomen, maar sindsdien is ze ver gekomen. Toen Taylor slechts twaalf jaar oud was, begon ze met gitaar spelen. Nu heeft ze vijf platina albums, zeven Grammy's, zestien American Music Awards, elf Country Music Association Awards, acht Academy Country Music Awards en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Taylor Swift is vooral geliefd door haar down-to-earth songteksten die voor iedereen herkenbaar zijn.

Met een waarde van meer dan 200 miljoen dollar én een jaarlijkse winst van 80 miljoen dollar is Taylor, net als andere miljonairs, op zoek naar een plek om in te investeren. Taylor Swift doet dit in het onroerend goed. Ze heeft gekocht, verkocht en geprofiteerd met onroerend goed uit Nashville, Beverly Hills, Massachusetts, Rhode Island en Manhattan. Haar nieuwste aanwinst is een landgoed in Beverly Hills uit 1930. Het huis heeft zeven slaapkamers, tien (!) badkamers, een bibliotheek, fitnessruimte, tennisbaan, zwembad en gastenverblijf. Taylor mocht het huis van Samuel Goldwyn voor 25 miljoen dollar overnemen.

Benieuwd geworden hoe het nieuwe optrekje van Taylor eruitziet? Bekijk dan snel de foto’s hieronder!














Nog meer huizen van de celebs zien? Check dan hier het huis van Lucy Hale.

Wat vind jij van het huis van Taylor?

Bron, bron

Beeld: TopTenRealEstateDeals.com

Must reads 👀