Lifestyle

De leukste FAIL video’s

Geef het maar eerlijk toe, het is best wel leuk om de blunders van andere mensen te bekijken: guilty pleasure! Als je zin hebt om te lachen moet je zeker even deze fail video's bekijken. Hardop lachen gegarandeerd. Op de Girlscene redactie hebben we het met plezier voor jullie uitgezocht en de leukste video's op een rijtje gezet. Warning: sommige stukjes kunnen ook shocking zijn! 
 

Watch on YouTube


In Rusland gebeuren er een heleboel gekke dingen en dan met name in het verkeer! Heel veel Russen hebben een 'dashcam' geïnstalleerd omdat ze daarmee zichzelf kunnen beschermen in de rechtbank. Als er een ongeluk gebeurd kunnen ze met de beelden laten zien hoe het ongeluk is veroorzaakt en daarmee kunnen ze hun verklaringen bewijzen. 
 

Watch on YouTube


Deze video is op een hele leuke manier bewerkt, wat deze FAIL nog leuker maakt. 😉
 

Watch on YouTube


Heb je even? Deze compilatie laat je de leukste fails zien van het jaar 2013 en dat zijn er heel wat! Sit back en probeer niet té hard te lachen… (Check vooral even het shocking stukje bij 1:25 min, had jij dit zien aankomen?)

 

Watch on YouTube


Wij dames kunnen af en toe behoorlijke blunders maken. Het YouTube kanaal FailArmy zet ieder jaar de leukste meisjes blunders op een rij. Bij Girlscene vonden wij het jaar 2013 het grappigst, maar je kunt zeker ook even de andere jaren checken. 

 

Watch on YouTube


Hóe cute is het filmpje bij 2:55 min?! 

 

Watch on YouTube


OMG! Deze video laat je heel goed zien wat de risico's zijn van een glaasje te veel drinken. Waarschijnlijk wil je liever niet zo terug te vinden zijn op internet.

Welke video vond jij het grappigst? En heb jij ooit zulke blunders gemaakt? Deel het met ons! 

Beeld: Thinkstock

Must reads 👀