News

Deze tiener werd 8 uur lang gemarteld door haar vrienden

Stel, je gaat bij je vrienden op bezoek en je merkt dat de sfeer raar is. Al snel blijkt dat ze je helemaal tot moes willen slaan… Dat kun je je toch amper voorstellen? Toch is het de werkelijkheid voor een Brits meisje dat afgelopen december 8 uur lang gemarteld werd. Inmiddels heeft ze eindelijk over het incident gesproken en we kunnen je alvast vertellen dat het heel heftig is. 

Ze heet Summer Gregg en ze was slechts 17 jaar toen ze al bijna de dood in de ogen keek. Dit meisje moet zo getraumatiseerd zijn nadat haar zogenaamde vrienden haar urenlang toetakelden, dat is niet eens voor te stellen. Het begon allemaal toen Summer op bezoek ging bij het huis van de 20-jarige Jay, een vriend van haar. Daar waren ook James en Amy aanwezig die ze trouwens ook als vrienden beschouwde. Maar niets bleek minder waar.

Als drie vrienden samen plannen om iemand op een smerige manier te behandelen dan kun je je vast wel voorstellen dat er een rare sfeer hing toen Summer binnenliep. Later kwam ze erachter dat de drie iets aan het plotten waren via berichtjes. Ze vertelden Summer dat haar vriendje vreemdging en toen zij hen niet geloofde werden ze agressief. Tijd om weg te gaan denk je dan, maar die kans kreeg Summer niet. Amy stopte haar door keer op keer in Summer's gezicht te slaan. Dat is nog maar het begin…

Summer vertelt: "Ze schopten mij, stompten mij, schreeuwden dingen tegen mij. Op een gegeven moment had Jay een motorketting en sloeg mij daarmee. Ik dacht: wat heb ik gedaan dat ze mij zo pijn willen doen?" Als je denkt dat dit nog niet gênant en erg genoeg is werd de mishandeling op een gegeven moment ook nog vastgelegd op camera. Summer dacht echt dat ze haar niet zouden laten leven en tot overmaat van ramp plaste James over haar haren heen. Hoe vernederend. 

Het was zelfs zo erg dat Summer overwoog om van de 8e verdieping naar beneden te springen, maar uiteindelijk werd ze gered toen een andere vriend langskwam. Thank God! Dat betekent trouwens niet dat ze er goed vanaf komt, zoals je op onderstaande foto's ziet.

 

Let op, de volgende foto's kunnen als schokkend ervaren worden. Wil je het niet zien? Kijk dan niet verder.

 

 

 

Nu ziet Summer er zo uit:

De 'vrienden' moeten boeten voor hun daad. In totaal moeten zij ruim 9 jaar de bak in.

Wat vind jij ervan dat vrienden iemand zo kunnen mishandelen? Wat had jij gedaan als je in Summer's schoenen stond?

Bron

Must reads 👀