News

Goed nieuws: je kunt dineren in Zweinstein!

Ohhhhh My God. Serieus dames en heren, als je Harry Potter hartje niet sneller gaat kloppen van dit nieuws, dan weten wij het op de Girlscene redactie ook niet meer. Heb jij ieder boek van begin tot eind gelezen en kun je meepraten met de films? Dan wil je vast en zeker weleens een hapje eten in Hogwarts. Oh wacht, dat kan binnenkort ook!

Even serieus, HOE cool is dit nieuws? De Warner. Bros Studio Tour in Londen is the place to be tijdens de feestperiode in december. Echte Harry Potter fans weten wel waarom die tour de allerleukste ooit is, want daar zijn natuurlijk de HP films opgenomen. Maar Warner Bros. doet nu iets speciaals voor de fans: in december kun je dineren in de Hogwarts Great Hall. WAT?!

Maar daar blijft het niet bij. Op 3 december kun je dus plaatsnemen aan tafels voor tien personen én krijg je bij je ticket een Harry Potter toverstaf. Zo cool. De ruimte ziet er trouwens net zo uit als in de films waardoor je echt die Harry Potter beleving krijgt. Daarnaast serveren zij je een twee gangen diner en uiteraard is er butterbeer in overvloed. Mocht je dat altijd al willen drinken: nu is je kans.

Iedereen is welkom tijdens dit etentje in Hogwarts, zo lang je maar 18 jaar of ouder bent. Na het diner kun je ook nog eens rondkijken in de studio's en eindigt de avond met muziek en dansen. Als dit event je jaar niet maakt, dan weten we niet wat dat wel zou doen. Tickets zijn verkrijgbaar via de Warner Bros. Studio Tour site en kosten 230 pond per stuk.

Met wie zou jij een hapje willen eten in Hogwarts?

Bron

Must reads 👀