News

Vriendin heeft geniale reactie op vriend die liever FIFA speelt

http://beheer.girlscene.nl/post/addElk jaar wachten voetbalfans met smart op de nieuwste versie van FIFA. Voor de vrouwelijke bevolking betekent dit dat ze de komende tijd minder aandacht krijgen, want alle vriendjes zijn te druk met het spelen van virtueel voetbal. Zo ook het vriendje van de Britse Danni. Brad plaatste een foto van het spelletje met het bijschrift 'Bye Danni'. Maar Danni? Zij laat het er niet bij zitten en had de meest geniale comeback op haar vriendje. Go Danni!

Speelt jouw vriend ook altijd FIFA? Soms zoveel dat je er gek van wordt? Sommige voetbalfans nemen het spelletje iets té serieus. Als de nieuwste FIFA uitkomt dan kunnen veel vriendinnen rekenen op minder aandacht, want de vriendjes zijn te druk met gamen. Super stom, maar het gebeurt veel vaker dan we zouden willen!

De Britse Danni heeft ook zo'n vriend. Brad keek al wekenlang uit naar het nieuwe spelletje en toen hij de game eindelijk in zijn bezit had, plaatste hij een foto met de tekst 'Bye Danni'. Brad's prioriteiten zijn (tijdelijk) veranderd. Ai! Maar zijn vriendin laat zich niet kennen. Danni laat op een briljante manier weten dat ze hem ook echt niet nodig heeft!

Danni's reactie:

Al gauw werd Danni's reactie duizenden keren geretweet. Dat is nog eens een goede manier om te laten weten dat je niet afhankelijk bent van hem. We don't need a man!

Wat vind jij van Danni's reactie? Speelt jouw vriend ook altijd FIFA?

Bron
Beeld: twitter

Must reads 👀