News

Het bewijs dat Instagram foto’s hartstikke nep zijn

Soms betrapt de Girlscene redactie zichzelf erop dat we bijna gapend naar mooie foto's op Instagram staren. Sommige mensen maken er een kunst van om de knapste plaatjes te schieten en die te delen met soms wel 100.000 volgers. Het ziet er heel gelikt uit allemaal, maar wat we niet weten is hoe het achter de schermen eraan toegaat. Girlscene laat je zien wat er wél gebeurt! Niets is wat het lijkt…

Eén ding is zeker: wat je ziet op Instagram is vaak hartstikke nep. Of nou ja, dat is misschien niet de juiste woordkeuze. Het is in ieder geval niet real life, want je raadt nooit wat er achter de schermen van zo'n foto gebeurt. Totdat Chompoo Baritone, een Thaise fotograaf, besloot om een fotoserie te maken zodat de hele wereld kan zien hoe mensen hun best doen om een Instagram-waardige foto te maken. Van zogenaamd doen dat je op je hoofd kunt staan tot het meest fotogenieke shot van een laptop in een heel rommelige kamer. Kijk maar mee!

Pssst: wil je weten hoe Girlscene's Danique haar gelikte Instagram feed voor elkaar krijgt? Bekijk dan deze video waar ze al haar geheimen deelt!

Wist jij dat het er zo aan toegaat tijdens het maken van een Instagram foto? Ben jij actief op Instagram?

Bron

Must reads 👀