Films & Series

Nieuwe tv-series 2015: comedy

Niks is zo fijn als lekker lui op de bank te liggen met een serie op je beeldscherm. Pretty Little Liars, Gossip Girl en Orange Is The New Black hebben we inmiddels al gezien, tijd voor een nieuwe serie waar we ons helemaal in kunnen verliezen! Vanaf deze maand keren de bestaande series weer terug én komen er nieuwe series op de buis. In dit artikel zetten we de nieuwe comedy series voor je op een rij. Voor welke series ga jij thuisblijven?

Disclaimer: dit artikel gaat over de nieuwe series van de grootste Amerikaanse netwerken. Netwerken als HBO en Showtime horen hier niet bij en daarom komen hun pilots niet aan bod in dit artikel.

Watch on YouTube

Angel From Hell (CBS)
Jane Lynch speelt een beschermengel. Of is het een gekke vrouw die denkt dat ze een beschermengel is? Dat is wat het personage van Maggie Lawson -een dermatoloog- moet uitvogelen. 
Cast: Jane Lynch, Maggie Lawson
Begint: 6 november in Amerika

Watch on YouTube

Crazy Ex-Girlfriend (The CW)
Ooit alles opgegeven voor een geliefde? Rachel wel. De serie volgt een vrouw die haar mooie huis in Manhattan verkoopt en haar baan bij een toonaangevend advocatenkantoor opzegt om de jongen achter na te gaan die haar heeft gedumpt op de middelbare school. 
Cast: Rachel Bloom
Begint: 12 oktober in Amerika

Watch on YouTube

Dr. Ken (ABC)
Dr. Ken is een getalenteerde arts die altijd heeft geprobeerd om een goede dokter en vader te zijn. Maar zijn goede intenties drijven zijn gezin en patiënten juist tot waanzin. Gelukkig heeft hij een lieve vrouw die Ken een beetje op de rit houdt. 
Cast: Ken Jeong, Albert Tsai, Dave Foley, Suzy Nakamura, Tisha Campbell-Martin, Jonathan Slavin, Krista Marie Yu, Kate Simses
Begint: 2 oktober in Amerika

Watch on YouTube

Grandfathered (FOX)
Grandfathered volgt de ultieme bachelor wiens leven totaal op de kop wordt gezet als hij erachter komt dat hij een zoon heeft. En zijn zoon blijkt een dochertje te hebben, wat hem ineens ook opa maakt. 
Cast: John Stamos, Josh Peck, Paget Brewster, Christina Milian, Kelly Jenrette, Ravi Patel
Begint: 29 september in Amerika

Watch on YouTube

The Grinder (FOX)
The Grinder volgt Dean Sanderson, een tv-advocaat die ineens niet meer weet wat hij met zijn leven aan moet sinds zijn tv-programma van de buis is gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers. Dean besluit om terug te verhuizen naar het kleine dorpje waar hij vandaan komt, omdat hij denkt dat hij zijn familie's advocatenkantoor kan runnen.  
Cast: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, William Devane, Hana Hayes
Begint: 29 september in Amerika

Watch on YouTube

Life in Pieces (CBS)
Een comedy over één familie die een verhaal vertelt door de ogen van verschillende familieleden. 
Cast: Colin Hanks, Betsy Brandt, James Brolin, Thomas Sadoski, Angelique Cabral, Dianne Wiest, Dan Bakkedahl, Zoe Lister Jones
Begint: 21 september in Amerika

Watch on YouTube

Scream Queens (FOX)
Deze serie met veel bekende gezichten is een horror-comedyserie die gaat over een campus waar de ene moord na de andere wordt gepleegd. 
Cast: Emma Roberts, Lea Michele, Jamie Lee Curtis, Abigail Breslin, Keke Palmer, Nick Jonas, Ariana Grande, Nasim Pedrad, Oliver Hudson
Begint: 22 september in Amerika

Welke series staan op jouw watchlist? En welke serie lijkt je helemaal niks?

Must reads 👀