News

Goed nieuws: er komt een nieuwe Lion King film!

Van dit nieuws gaat je Disney hart sowieso sneller kloppen! Weet je nog dat je vroeger films keek zoals Jungle Book en Lion King? Dan hebben we goed nieuws, want Girlscene's all time favourite Disney film Lion King komt met een vervolg. Daar word je toch enthousiast van? Het beste nieuws is dat de film al bijna in première gaat…

Jongens en meisjes, hoe kan dit nieuws iedereen ontgaan zijn? De Lion King komt dus blijkbaar met een vervolg en de film gaat The Lion Guard: Return of the Roar heten. Eindelijk kunnen we dus weer Simba, Nala en Mufasa op het doek zien en stiekem wordt het kind in ons daar heel gelukkig van.

Het is voor jou waarschijnlijk ook heel wat jaren geleden dat je de Lion King hebt gezien en hoe leuk is het dat er nu dus een vervolg komt? In The Lion Guard: Return of the Roar zien we het verhaal van Kion – het welpje van Simba en Nala – die de rol van leider op zich neemt. Uiteraard gaat niet alles zoals gepland en in de trailer wordt alvast een tipje van de sluier gelicht. 

Watch on YouTube

Het beste is dat je de film al bijna kunt bewonderen! In november – dat is dus over 2 maanden – draait de film in de bioscoop en daar worden we heel, heel blij van. Hakuna Matata!

Wat vind jij ervan dat er een nieuwe Lion King film komt? Ga jij de film kijken?

Must reads 👀