Celebs

De favoriete betaalbare kledingmerken van celebrities

Spot je Kendall Jenner op straat? Dan is de kans groot dat ze een Céline tas aan haar arm heeft hangen en haar Chanel espadrilles heeft aangetrokken. Je raadt het al, zo'n outfit kost duizenden dollars. Maar wist je dat celebrities ook favoriete betaalbare kledingmerken hebben? Girlscene zet die merken voor je op een rij, lees snel verder!

Het is echt niet zo dat celebrities alleen maar designerkleding dragen. Sterker nog, veel sterren zweren erbij om hun dure items te combineren met high street merken zoals zij dat zo mooi noemen. Met andere woorden, geen probleem om een dure blouse te combineren met een broek van H&M. Daar houden we van! Maar welke merken dragen zij dan en uit welke winkels halen zij hun kleding? Girlscene weet het antwoord daarop.


Gigi Hadid in een ASOS blouse

ASOS
Ok, ASOS is natuurlijk geen winkel maar een webshop. Toch is het een gedoodverfde favoriet onder celebs. Ook zij shoppen graag online! Zelfs jouw favoriete celebrities draaien hun hand niet voor een ASOS aankoop om en dat is natuurlijk begrijpelijk, want met zo'n groot aanbod zit er altijd wel iets moois tussen.

Celebs die bij ASOS shoppen: Taylor Swift, Kourtney Kardashian en Gigi Hadid.

H&M
Celebrities in binnen- en buitenland rocken graag een kledingstuk van H&M. En ze hebben groot gelijk, want vaak zijn er mooie pareltjes in de collectie van de keten te vinden. Wat ook cool is, is dat celebs niet alleen op straat H&M dragen, maar ook tijdens grote events zoals de Oscars. Wow!

Celebs die bij H&M shoppen: Amanda Seyfried, Kim Kardashian en Rihanna.


Cara Delevingne in Topshop

Topshop
Nog relatief nieuw in Nederland maar al lange tijd favoriet onder celebrities is Topshop. Zie het als een iets duurdere variant van H&M, maar dan met nog meer trendy items en een goede beautylijn. Jep, celebs worden hier graag in gespot. Vooral veel modellen zijn fan!

Celebs die bij Topshop shoppen: Beyoncé, Jennifer Lawrence en Cara Delevingne. 

Forever 21
Als je ergens betaalbare kleding wil kopen, dan zit je bij Forever 21 goed. We zijn nog steeds super blij dat er een filiaal in de Kalverstraat is geopend! Nu kunnen Nederlanders ook eindelijk de kleding kopen die celebs dragen, maar dan voor minder geld. PS: je kunt voor al je kleding en accessoires ook in de webshop terecht.

Celebs die bij Forever 21 shoppen: Alessandra Ambrosio, Perrie Edwards en Victoria Justice. 


Olivia Palermo in een Zara top

Zara
A-list celebrities looooove Zara. Bij Zara vind je kleding, schoenen en accessories die over het algemeen een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Dat weten celebrities ook, dus zij shoppen daar maar al te graag. Van topmodel tot realityster: hen spot je vaak bij Zara.

Celebs die bij Zara shoppen: Miranda Kerr, Olivia Palermo en Ashley Benson.

Waar koop jij het liefst jouw kleding?

Bron, bron, bron

Must reads 👀