News

Wow: Kim Kardashian zonder make-up op Vogue cover

Als we aan één celebrity beautyadvies mochten vragen, dan zouden we bij Kim Kardashian aankloppen. De realityster is niet vies van een beetje plamuur, alleen al het shapen doet ze elke dag. Zonder make-up spotten we de ster bijna nooit… tot nu! Kim siert de cover van de Spaanse Vogue en draagt voor deze gelegenheid eens geen make-up. Wow, wat een verschil! 

Na de controversiële Rolling Stone cover, laat Kim een andere kant van zichzelf zien. Geen sexy outfits en te veel poespas. Voor de cover van de Spaanse Vogue is gekozen om de make-up en styling zo minimaal mogelijk te houden. "Vogue Spaanse cover! We hebben deze hele shoot zonder make-up gedaan! Kan niet wachten tot jullie hem zien!", schrijft Kim op Instagram. 

Het tijdschrift wilde eens een andere kant van de ster laten zien. Kim's fotoshoots en selfies zijn meestal heel sexy, maar dit keer heeft ze voor de verandering besloten dat het wel een keer ingetogen mag zijn. Wat een verschil zonder al dat plamuur! Wat ons betreft mag Kim veel vaker haar make-up achterwege laten. She looks stunning!  

Haar outfit en make-up mogen dan wel simpel zijn, helemaal bescheiden blijft Kim niet. Ze laat de aandacht behoorlijk afleiden naar haar gigantische verlovingsring die ze van Kanye West heeft gekregen. 

Wat vind jij van Kim zonder make-up? Moet ze zichzelf vaker zo laten zien?

Beeld: instagram

Must reads 👀