News

Dit is de extreem knappe bodyguard van Jennifer Lawrence

Toen Jennifer Lawrence met een zeer aantrekkelijke mystery man werd gespot, werd er meteen gefluisterd dat ze Chris Martin had gedumpt voor een andere hottie. Maar niets is minder waar, want het blijkt haar bodyguard te zijn! Lucky Jen, wij zouden het helemáál niet erg vinden om door deze knapperd beschermd te worden… Geloof ons: voortaan kijk je niet meer naar Jennifer, maar naar degene die naast haar loopt. 

Jennifer wordt de laatste tijd vaak gespot met een sexy man aan haar zijde… en het is niet Chris Martin! De media speculeerden meteen dat het over en uit was tussen Jen en Chris, maar dat blijkt (gelukkig) niet zo te zijn. De mystery man blijkt haar bodyguard te zijn! 

Dat heeft Jen weer goed geregeld! De actrice heeft niet alleen een sterke bodyguard gevonden die haar altijd kan beschermen en haar hondje of handtas draagt als het nodig is, maar ook eentje met onwijs goede looks. Tja, als je dan toch een bodyguard nodig hebt dan kun je maar beter iemand kiezen waar je ook graag naar kijkt, toch? 

De hete bodyguard heet Greg Lenz. Volgens zijn LinkedIn-profiel is hij in 2008 afgestudeerd aan de University of Colorado en werkt hij sinds 2010 bij een beveiligingsdienst. Daarnaast werkt hij weleens als model… dat verbaast ons helemaal niks, of wel? ;-). Maarre.. helaas zijn we er ook achter gekomen dat Greg getrouwd is. 

Maar ach, het blijft leuk om Greg te spotten naast Jennifer! 

Wie vind jij leuker: Chris Martin of bodyguard Greg? 

Bron, bron
Beeld: gettyimages

Must reads 👀