Lifestyle

Ontmoet de Girlscene lezeressen via Snapchat!

Girlscene bestaat natuurlijk dankzij jullie: de lezeressen! Wij vonden het hoog tijd om eens een artikel te wijden aan onze trouwe bezoekers. In dit artikel introduceren we 10 Girlscene lezeressen aan jullie en kom je erachter wie ze zijn, wat ze doen en vooral waarom ze Girlscene zo leuk vinden. Natuurlijk zijn er nog véél meer lezeressen, dus wie weet sta jij er volgende keer tussen ;-).

Liana Liana is bijna 17 jaar en heeft altijd al de droom gehad om stewardess te worden. Ze heeft een beetje last van heimwee dus Liana is behoorlijk zenuwachtig om de opleiding te gaan volgen. Liana volgt Girlscene omdat ze de artikelen zo interessant vindt en we zo leuk schrijven. Lief!

Chantal
De 22-jarige Chantal volgt Girlscene al sinds het begin en ze is nog even enthousiast. Als Chantal een middagje vrij heeft struint ze allerlei websites af en gelukkig is Girlscene daar ook nog steeds één van.

Naomi Naomi zit in havo 4 en wil zelf ook journalist worden. In haar vrije tijd bezoekt ze Girlscene en haalt ze inspiratie uit de artikelen. Naomi checkt dagelijks via Facebook wat er gepost wordt en bijna alle artikelen sluiten aan bij haar interesses.

Lisa De 20-jarige Lisa studeert muziek en popcultuur in Leeuwarden. Deze bezige bij werkt in de zomer in het Dolfinarium en in de winter als schaatstrainer. Aankomende zomer zoekt Lisa de hitte in Egypte op om daar twee maanden als kids entertainer te werken. Gelukkig vindt ze met haar drukke bestaan nog wel de tijd om Girlscene te bezoeken. Waarom? Om de allerleukste artikelen over jongens, fashion, beauty en sport te lezen natuurlijk!

Pleun De 16-jarige Pleun is een trouwe Girlscene lezeres. Jaren geleden mocht Pleun een abbonement op een tijdschrift nemen, maar toen ze Girlscene ontdekte was dat abbonement niet meer nodig. Pleun zit in het vierde jaar van havo en in haar vrije tijd is Pleun druk met haar twee paarden, kijkt ze MTV of zit ze op Girlscene.nl, Ze.nl of Vrouwen.nl.

Isa Een andere trouwe lezeres is Isa. Ze heeft haar eigen blog; mylifebyisa.blogspot.nl. Daarnaast is ze dol op hardlopen en natuurlijk shoppen. Isa volgt Girlscene vooral vanwege de handige tips en de leuke YouTube video's! 

Merel De 16-jarige Merel is een trouwe Girlscene lezeres. Ze is gek op Girlscene, omdat ze er altijd alles vindt waar ze naar op zoek was. In haar vrije tijd is Merel 3 keer per week in de sportschool te vinden. You go girl!

Romy Romy is 14 jaar en zit op de middelbare school. Ze wil waarschijnlijk later als kapster gaan werken, wat wij niet verrassend vinden aangezien ze haar lokken net paars heeft geverfd! Romy volgt Girlscene omdat ze zo up to date blijft over de leukste trends en omdat ze de video's zo leuk vindt.

FennaDe 18-jarige Fenna woont in Friesland en is druk bezig met haar studie om schoonheidsspecialist te worden. In haar vrije tijd kijkt ze op Girlscene voor de beste beautytips en de leukste roddels. Ze test allebeauty tips en vindt het leuk om met budgetproducten de mooiste looks te maken.

Wil jij volgende keer ook tussen 'Ontmoet de Girlscene lezeressen' staan? Stuur dan een selfie + een verhaaltje via Snapchat naar @Girlscene_NL!

Must reads 👀