Beauty

Shocking: dit wist je nog niet over slapen met make-up

Bijna ieder meisje weet hoe belangrijk het is om je gezicht te reinigen en bijna ieder meisje weet dat je dit 's ochtends en vooral 's avonds moet doen. Maar doen we dat dan ook? Demak'Up deed daar onderzoek naar en de resultaten zijn zowel verrassend als schokkend. De vrouwen in Nederland zijn niet zo schoon als we misschien denken…

Hoe goed zorgen we dan voor ons gezicht? Misschien niet zo goed als het moet. Er kan in ieder geval één conclusie getrokken worden: wij Nederlanders houden er niet heel erg van om ons druk te maken om gezichtsreiniging. Dit zijn de resultaten van het onderzoek.


46% van de vrouwen reinigt nauwelijks het gezicht omdat ze het nut er niet van inziet
 41% van de vrouwen gaat wel eens met make-up naar bed
 61% van de vrouwen neemt minder dan 2 minuten de tijd om het gezicht te reinigen
 54% van de vrouwen zegt tevreden te zijn met de huid van het gezicht, maar zegt dat het altijd beter kan
 Toch reinigt 33% van de vrouwen zowel 's ochtends als 's avonds het gezicht
 31% van de vrouwen reinigt het gezicht alleen met water
 27% van de vrouwen reinigt het gezicht met wattenschijfjes en lotion of tonic

Hmm… Die cijfers zouden best beter kunnen, toch? Als je het daarmee eens bent of als je vindt dat je wel beter je best kunt doen om je gezicht te reinigen kun je meedoen met Demak'Up Detox Challenge. Meld je aan op de website en zie iedere dag nieuwe DIY's, scrubs en tips om je gezicht zo goed mogelijk te reinigen! Tijdens de challenge besteden we in 10 dagen meer tijd aan gezichtsreiniging om de huid helemaal zomerklaar te maken. De focus wordt gelegd op de verzorging van je gezicht en op het creëren van een momentje voor jezelf. We like.

Doe jij ook mee?

PS: Wil je een Demak'Up pakket winnen? Meld je dan aan voor het Facebook event

Must reads 👀