News

Geheim project van Kendall en Kylie onthuld!

Kendall en Kylie werken nu officieel onder een hun merknaam – heb je hun officiële Instagram account al gezien? – en hun eerste project is nu onthuld! Vanaf 3 juni kan iedereen ter wereld namelijk iets van de twee getalenteerde Jenner zusjes kopen en op Instagram laten ze zien wat dat is. Wij vinden het in ieder geval enorm spannend en kunnen niet wachten om het te laten zien…

Wie het Instagram account Kendall en Kylie volgt heeft het al kunnen zien. De zusjes zijn gespot met designs van kleding in hun hand en we zien zelfs kleurtjes van draad dat ze willen gebruiken. Ahhhh… Maar waarvoor is het? Topshop heeft het inmiddels verklapt op hun eigen Instagram account! 

JAAAA! Kendall en Kylie krijgen hun eigne kledinglijn bij Topshop! Wij zijn als Girlscene redactie heel blij met dit nieuws. Niet alleen zijn we fan van Topshop, we kunnen ook de stijl van Kendall en Kylie waarderen. 



Eerder ontwierpen Kendall en Kylie al kleding voor PacSun maar dat is nogal moeilijk verkrijgbaar als je in Nederland woont. Wij vermoeden dat deze kleding wel in onze kasten kunnen belanden… Vanaf 3 juni horen we daar ongetwijfeld meer over.

Wat vind jij van dit nieuws? Ga jij de kleding kopen als het in Nederland verkrijgbaar is?

Must reads 👀