Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, Kim Kardashian en Kesha, tot Amal Clooney en Sarah Hyland. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian Samen met hubby Kanye was Kim in New York. Ter ere van Kanye's cover voor Time Magazine waren de twee aanwezig bij het Time100 gala waar de meest invloedrijke mensen waren uitgenodigd, waaronder het koppel natuurlijk. Kim Kardashian hulde zich zoals gewoonlijk in een figure-hugging outfit van haar favo designer Céline.

Sarah HylandDe Modern Family-ster was nog niet uitgefeest bij Coachella of ze had alweer een interview bij een talkshow. Haar fake tattoo's waren nog een beetje zichtbaar, maar dat maakte haar outfit niet minder mooi. Sarah droeg een zomerse playsuit van Tara Mellon en kleurige heels van Jimmy Choo.

Blake LivelyBlake Lively zoekt de spotlight niet zo vaak meer op na de geboorte van haar kind, maar als ze het doet, ziet ze er fabulous uit. Blake was onderweg naar Jimmy Fallon, waar ze natuurlijk verscheen in een andere outfit. Blake droeg een pantalon, top en jas van Cushnie et Ochs en hakken van Louboutin.

Taylor SwiftTaylor Swift is dol op preppy en wordt vaak gespot in het über Britse merk Miss Patina. Zo ook deze keer, ze combineert een goedkoop jurkje van Miss Patina met lichtroze hakjes van Jimmy Choo. 

Alessandra AmbrosioAlessandra houdt net zoals wij van tuinbroeken, ze kiest dit keer voor een korte variant van Blank NYC en combineert deze met een tas van Céline en ronde sunnies van van Sunday Somewhere.

Kesha Vroeger sloeg Kesha bijna wekelijks de plank mis wat outfits betreft, maar tegenwoordig kunnen we haar niet meer op modemissers betrappen. Kesha gaat voor all white en draagt een romantisch jurkje van Valentino met heels van Casadei.

Kate HudsonModeliefhebber Kate Hudson volgt de trends en gaat voor denim on denim. Kate bewijst dat een donkere broek ook gecombineerd kan worden met een lichte blouse. Haar blouse is van DSquared2 en natuurlijk neemt ze haar favoriete Michael Kors tas, net zoals haar Ray Ban bril, overal mee naartoe. 

Miranda KerrSupermodel Miranda Kerr wordt gespot op vliegveld LAX in een comfy outfit. Ze draagt een losse maxi jurk van Diane von Furstenberg, de geliefde Hermès bag en een zonnebril van Prada.

Amal ClooneyTerwijl George in New York was voor opnames van zijn nieuwe film Money Monster, bracht Amal een bezoekje aan haar man. De Libanese wordt geroemd om haar stijlvolle, klassieke outfits. Deze keer koos ze voor een casual outfit. Amal droeg wedges van Valentino, een top van Giambattista en een fringe tas van B-low the Belt. 

Louise RoeModel, presentatrice én auteur Louise Roe was aanwezig bij The Today Show ter ere van haar nieuwe boek genaamd Front Roe. Louise showt haar lange bene in een minuscule, maar prachtige outfit. 

Wie rockt de look? En wie slaapt de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀