News

Dit One Direction bandlid is weer vrijgezel!

Het rommelt een beetje binnen One Direction. Zayn Malik heeft wegens stress een paar optredens van de tournee moeten afzeggen, maar ook in hun privéleven gaat het niet helemaal lekker. Na de roddels over Zayn die vreemdgegaan zou zijn, is het nu bekend geworden dat er een relatie van één van de One Direction bandleden ten einde is. Hier lees je wie van de jongens weer vrijgezel is. 

Nee, het is niet Zayn die uit elkaar is met zijn vriendin Perrie Edwards. Blijkbaar was dit niet de enige relatie die in zwaar weer is. Louis Tomlinson en Eleanor Calder zijn geen setje meer. De relatie is al twee weken geleden uit gegaan. De twee wilden het nieuws niet naar buiten brengen omdat ze graag wat privacy willen in deze lastige tijd. 

"Louis is helemaal van streek", vertelt een vriend van de zanger aan People Magazine. "Ze hebben hard geprobeerd om de relatie te laten werken, maar het was gewoon onmogelijk. Hij is negen maanden per jaar weg en ze zijn uit elkaar gegroeid." Eleanor studeert in Manchester en daarom is het heel lastig voor de twee om veel samen te zijn. 

Volgens andere berichten zou Louis helemaal niet zo verdrietig zijn. Er gaan namelijk geruchten dat de zanger met een ander mysterieus meisje zou hebben gezoend in een zwembad. Het bleek allemaal iets minder mysterieus dan gedacht, want het mysterieuze meisje blijkt een figurant uit de video van What Makes You Beautiful te zijn. Gelukkig blijken de roddels niet waar te zijn! 

Louis en Eleanor waren vier jaar samen. Ze hebben elkaar leren kennen door Harry Styles! Het is erg jammer dat de twee niet langer samen zijn, maar er is nog hoop. Vrienden van Louis en Eleanor geloven dat het nog goedkomt. "Veel vrienden geloven dat dit gewoon een hobbel is die ze moeten nemen. Zij denken dat als hij weer terugkeert naar Engeland, alles weer wordt zoals het was. Ze moeten elkaar echt zien. Want je kan geen relatie hebben met iemand die aan de andere kant van de wereld is", aldus een insider. 

Mocht het niet meer goedkomen, dan hebben wij nu wel een kans met Louis ;-). 

Hoop jij dat het weer goedkomt tussen Louis en Eleanor? 

Bron: people, nu, hollywoodlife

Must reads 👀