Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Whitney Port en Selena Gomez tot Jessica Simpson en Kim Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Selena GomezDe discussie over Selena gaat door, want is ze nou verloofd of toch niet? Selena lijkt zich er niets van aan te trekken en bezoekt vrolijk de shows in Parijs. Selena zat front row bij de Louis Vuitton show en verscheen in een jaren '70 outfit van Louis Vuitton.

Alessandra AmbrosioMét of zonder kleren, Alessandra komt altijd in de buurt van perfectie. Of ze nou in een super kleine bikini op de Victoria's Secret catwalk loopt of volledig bedekt in de straten van Beverly Hills, she looks flawless.

Gwen StefaniAls Gwen Stefani gespot wordt, is het bijna altijd op hakken die ze zelf heeft ontworpen. Bij Gwen staan ze goed, maar jij kan ze ook rocken! Girlscene geeft namelijk drie paar wedges weg die ontworpen zijn door Gwen Stefani. Gwen combineert haar hakken met een basic zwart witte outfit met knalrode lippen. Let vooral op de coole bril!

Poppy Delevingne De modezusjes Delevingne zijn zoals gewoonlijk aanwezig bij Paris Fashion Week. Poppy kiest net zoals Selena voor een 70's inspired look. Ze combineert haar flared jeans met een enorme fluffy jas en sandalen van Miu Miu. 

Vanessa Hudgens Vanessa wordt in New York gespot terwijl ze de show 'Good Morning America' verlaat. Vanessa is tegenwoordig te zien in de Broadway musical 'Gigi', ze kwam samen met de hele cast een nummer uit de musical zingen bij de show.

Jennifer Lopez  Je zou het bijna niet geloven, maar Jennifer Lopez is inmiddels al 45 jaar. Ze wordt gespot onderweg naar 'Jimmy Kimmel Live' in een rood jurkje van Preen en draagt daarbij rode pumps van Casadei. Hopelijk zien wij er nog zo uit als we 45 zijn!

Jessica Alba Jessica Alba zien we niet meer zo vaak langskomen in 'Wie rockt de look', maar als ze dan weer eens gespot wordt, ziet ze er ook geweldig uit. Jessica is onderweg naar een conferentie in New York, ze draagt een complete outfit van Narciso Rodriguez en combineert de zalmkleurige tinten met een witte tas van Kenzo.

Kendall Jenner Natuurlijk is Kendall ook aanwezig tijdens Fashion Week. Niet alleen om met de shows mee te lopen, maar ook om samen met bestie Cara de shows te bekijken. Kendall komt aan bij de Valentino modeshow in een casual outfit, ze combineert haar cowboylaarsjes met een oversized bontvest.

Cara DelevingneCara liep samen met Kendall mee met in Chanel modeshow, maar de vriendinnen gingen daarna ook nog even door naar de Valentino show. Cara ging voor een vintage look en draagt een hooggesloten blouse met daaronder ripped jeans van Frame.

Nicky Hilton Terwijl zus Paris de wereld overvliegt voor haar dj-carrière, kiest Nicky voor een rustiger leven. Naast mode ontwerpen is Nicky hard op zoek naar de perfecte bruidsjurk. Ze zou in Parijs zijn om bruidsjurken van verschillende designers te bekijken en natuurlijk laat je je gezicht dan ook even zien bij de Valentino show.

Beeld: GettyImages

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀