News

Selena Gomez gespot met ring: is ze verloofd?!

We kunnen er niet meer omheen, Selena Gomez is echt over Justin Bieber heen. Ook al is het nog niet officieel bevestigd, de media weten zeker dat Selena de liefde heeft gevonden in Zedd. En het blijkt allemaal nog serieuzer dan gedacht, want Selena is gespot met een ring… OMG, betekent dit dat ze verloofd is met Zedd?!

Selena Gomez heeft heel wat uit te leggen! De 22-jarige zangeres is in Parijs voor Fashion Week. Hoewel de ogen in eerste instantie gericht waren op haar stijlvolle outfit die ze aantrok om een modeshow bij te wonen, werd de aandacht ineens gevestigd op iets glimmends aan haar vinger. Selena droeg een prachtige diamanten ring. Betekent dit wat wij denken dat het betekent?

De geruchten over een verloving werden de wereld in geholpen door een Instagram-post van V Magazine. Zij plaatsten een foto van Selena voor de Louis Vuitton show waarop dé ring duidelijk zichtbaar is. V Magazine schreef er geen bijschrift bij, maar alleen de emoji van de verlovingsring. Natuurlijk barstten de geruchten meteen los. 

Helaas (of gelukkig, het is maar hoe je het ziet) lijkt Selena nog niet klaar te zijn voor het huwelijk. De Amerikaanse website The Hollywood Reporter heeft om een verklaring gevraagd en die hebben ze ook gekregen. Selena's woordvoerder ontkent de geruchten en zegt: "Selena Gomez is niet verloofd". 

Hoe leuk we Jelena ook vonden, zien we ook wel dat Selena en Zedd een leuk setje zijn. We kunnen de aantrekkingskracht tussen de twee in de nieuwe videoclip voor 'I Want You To Know' niet ontkennen. Toch?

Wat zou jij ervan vinden als Selena en Zedd verloofd waren? Vind je Selena & Zedd een goed setje of zie je haar liever met Justin?

Bron: thehollywoodreporter

Must reads 👀