Celebs

Celebs die net zo succesvol zijn als hun beroemde ouder(s)

Als één van je ouders succes heeft in Hollywood, dan kun je verwachten dat je opgroeit zonder geldzorgen. Dat het automatisch betekent dat je een verwend nest bent en nooit een dag in je leven hoeft te werken? Absoluut niet. Deze celebrities hebben bewezen dat je succes kunt hebben door zélf hard te werken en niet door je beroemde pappie of mammie. Ook al helpt een bekende achternaam misschien wel mee ;-). 

Stella McCartney
Stella is koningin in de modewereld, haar vader Paul is koning in de muziekwereld. Als er iemand heeft bewezen dat ze voor haar eigen succes heeft gezorgd, dan is het Stella wel. Van kinds af aan heeft Stella een grote liefde voor mode en begon ze op haar dertiende al met het ontwerpen van kleding. Stella heeft haar imperium eigenhandig opgebouwd, terwijl haar vader het ene na het andere succes boekte in de studio. Power family!

Miley Cyrus
Miley Cyrus is inmiddels bekender dan haar vader Billy Ray Cyrus, maar dat was weleens anders. Voordat Miley in de spotlights stond met Hannah Montanna, was haar vader in Amerika beroemd als countryzanger. Billy Ray scoorde drie nummer één-hits en zes top tien-hits, met als bekendste nummer 'Achy Breaky Heart'. Miley heeft haar springplank naar succes misschien wel te danken aan haar beroemde vader, maar tijdens en vooral na de serie heeft ze bewezen dat ze haar eigen boontjes kan doppen.

Kate Hudson
Ook Kate ken je waarschijnlijk beter dan haar moeder Goldie Hawn. Goldie is ook actrice met een Oscar en Golden Globe in haar bezit. Zeker niet de minste actrice, dus! Ook vader Bill is bekend door zijn werk als acteur en muzikant, ondanks het feit dat Kate hem niet als vader ziet. Kate wilde nooit geassocieerd worden met haar beroemde ouders en heeft keihard voor haar eigen succes gewerkt. Dat is gelukt, want ook Kate is in het bezit van een Golden Globe en ze is genomineerd voor een Oscar. Chapeau! 

Dakota Johnson
Dakota -de ster van dit moment uit Fifty Shades of Grey- heeft het acteren niet van een vreemde. Vader Don Johnson en moeder Melanie Griffith zijn beide beroemde acteurs. Dakota heeft nog meer talenten dan acteren, ze was een goede danseres toen ze jong was en ze doet ook nog modellenwerk. Deze power lady is niet bang om hard te werken en haar grenzen te verleggen. Dat laatste heeft ze in ieder geval bewezen met haar rol in Fifty Shades ;-). 

Lily Collins
Lily's vader ken je vast wel van de muziek waar je ouders naar luisteren. Papa Phil Collins heeft vele hits als 'Can't Stop Loving You' en 'Another Day In Paradise' op zijn naam staan. Lily is op andere gebieden heel getalenteerd. Zo is ze afgestudeerd in de journalistiek en schreef ze op haar vijftiende al artikelen voor tijdschriften als Seventeen. Nu kennen we haar vooral uit films als Love, Rosie en The Mortal Instruments: City Of Bones. En we weten heel zeker dat Lily nog meer successen zal boeken! 

Zoe Kravitz
Zoe's ouders zijn zanger Lenny Kravitz en Lisa Bonet (bekend uit The Cosby Show). Zoe heeft de goede genen van haar ouders geërfd: ook zij is aan het acteren geslagen en zingt in een band. Dat laatste ziet ze overigens alleen als hobby. Naast zingen en acteren, kan Zoe ook goed poseren. Zo was ze het gezicht van twee parfums van Vera Wang en scoorde ze een campagne van Alexander Wang en Swarovski.  

Jaden & Willow Smith
Will Smith en Jada Pinkett-Smith hebben knappe kinderen gemaakt, letterlijk en figuurlijk. Zoon Jaden brak meteen door met zijn eerste rol in The Pursuit of Happyness waarin hij samen met zijn vader verscheen. Hier won hij meteen de Breakthrough Performance prijs tijdens de MTV Movie Awards voor. Jaden is ook gezegend met een gouden keeltje. Dochter Willow acteert ook, maar timmert vooral aan de weg als zangeres. Op haar tiende (!) scoorde ze haar eerste hit met 'Whip My Hair'. 

Kelly Osbourne
Kelly verscheen voor het eerst op de buis in de realityserie The Osbournes. Ze werd dus beroemd door haar beroemde ouders Ozzy en Sharon, maar heeft ook een eigen succesvolle carrière opgebouwd als fashionista, presentatrice van E!'s Fashion Police en reporter bij de rode loper op belangrijke evenementen als de Emmy's en Oscars.

Welke celeb verdient jouw respect?

Bron: shefinds, hollywoodreporter, therichest, thecelebritycafe
Beeld: gettyimages

Must reads 👀