Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Hilary Duff tot Kate Hudson en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Khloe Kardashian Dat Khloe haar dagen spendeert in de sportschool is duidelijk te zien. In New York verlaat ze samen met zusje Kim de lancering van Kardashian Beauty. Khloe draagt een witte Gucci jas en combineert deze met pumps van Gianvito Rossi.

Gigi Hadid & Lily Aldridge Je zou het niet zeggen maar deze topmodellen schelen 10 jaar, Gigi is pas 19 jaar en Lily is 29! De vriendinnen verschenen bij een feestje van Sports Illustrated. Gigi in een outfit van David Koma en Lily in een jurk van Marc Jacobs.

Hilary Duff Ook Hilary rockt de flared jeans trend. Wij op de Girlscene redactie zijn nog niet helemaal om maar Hilary staat het geweldig! Wij hebben een shopping samengesteld waar je de leukste flared jeans modellen vindt.

Tanya Burr Bloggers kunnen tegenwoordig ook door als celebs. Als jij een echte beautyliefhebber bent zul je Tanya Burr vast herkennen, zij is één van de meest bekende beautybloggers uit Engeland. Ze verlaat hier een radioshow in een simpele outfit maar met killerheels en een opvallende kobaltblauwe tas.

Kim Kardashian Na de drukke Grammy dagen waar manlief optrad kan Kim weer even tot rust komen. Kim verlaat haar hotel in een Calvin Klein jurk met een Givenchy jas. Wat vinden jullie van haar nieuwe kapsel?

Chrissy Teigen Model én de vrouw van John Legend verscheen ook op het feest van het Sports Illustrated swimsuit issue. Chrissy heeft zelf ooit ook op de cover van Sports Illustrated gestaan, ze liet tijdens het feest weten hoe blij ze was dat plus-size model Ashley Graham op de cover staat. Chrissy vindt dat het om charisma en uitstraling gaat en niet om kledingmaten.

Charli XCX

Charli draagt zoals gewoonlijk een outfit met 90’s look. Wij vinden dat Charli er wel eens leuker uit heeft gezien. Ze verlaat een radioshow in Londen waar ze net een interview heeft gegeven.

Rita Ora

Heb jij Rita al gespot in Fifty Shades Of Grey? Ze heeft namelijk een rolletje te pakken als Christians stiefzus. Rita wordt hier gespot in Londen en draagt een punkoutfit geheel met studs en netpanty.

Victoria Beckham
As chic as ever verlaat Victoria het vliegveld in Los Angeles. Ze draagt een camelkleurige outfit, haar jas en tas zijn van haar eigen collectie. De pantalon van Lanvin is precies dezelfde kleur als haar jas en de prachtige pumps zijn van Nicholas Kirkwood.

Nicole Scherzinger
Nicole wordt onderweg naar de Cats Musical in Londen gespot in een geweldige outfit. Ze is tegenwoordig ook in het theater te vinden, want Nicole heeft een rol in de musical als Grizabella. Haar rok heeft ze prachtig gecombineerd met haar hakken.

Wie rockt de look? En wie slaat de plan volledig mis?

Beeld: GettyImages