News

Door deze kiekjes krijg je meteen zin om te lezen

Is lezen alleen nog maar voor oude mensen? Boeken hebben de afgelopen jaren een stoffig imago gekregen. Toch weten we zeker dat je meteen zin krijgt om een boek te pakken na het lezen van dit artikel. Girlscene trakteert je op heerlijke foto's die je dag sowieso een heel stuk beter maken. En het heeft alles te maken met knappe mannen en boeken! You are welcome. 

Lezen is suf. Dat is wat de meeste mensen tegenwoordig denken. Eerlijk is eerlijk: we zitten vaker met ons hoofd in onze smartphone dan in een boek. Maar lezen wordt langzaamaan weer wat populairder en het Instagram-account 'HotDudesReading' bewijst het! In slechts 12 dagen tijd heeft het maar liefst 108.000 volgers verzameld. 

Een anonieme New Yorker plaatst foto's van mannelijk schoon die een boek lezen in het openbaar vervoer. Deze mannen hebben niets door en zitten geconcentreerd een verhaal te lezen. De hunks die op Instagram verschijnen gaan overigens voor the real deal, e-readers zijn namelijk niet toegestaan (#NoKindles) bij 'HotDudesReading'. 

Wedden dat je meteen zin krijgt om te lezen na het zien van de onderstaande foto's? Ze laten niet alleen zien dat boeken helemaal niet suf zijn, maar motiveren je ook om te lezen. Als je ze een keer tegen het lijf loopt (graag!), dan wil je natuurlijk wel een lang en diepgaand gesprek kunnen voeren over zijn lievelingsboek ;-). 

 

 

 

 

 

 

 

En, heeft het gewerkt? Heb je nu zin om te lezen? Welke hunk mag wel een verhaaltje aan jou voorlezen?

Must reads 👀