Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Hilary Duff tot Kate Hudson en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Nicole Richie

Nicole wordt gespot op het vliegveld in Los Angeles, gehuld in een comfortabele vliegoutfit. Ze kiest voor een grote, fluffy jas en haar roze haar draagt ze onder een oldschool gekleurd doekje. En vergeet de brogues met gouden voorkant niet, erg gaaf!

Naomi Campbell

Met 44 jaar schittert Naomi nog steeds in korte jurkjes, en ze kan het goed hebben. Ze vertrekt vanuit haar hotel naar een feestje in een cut-out leren jurk is van het Turkse merk Bora Aksu. 

Vicky Pattison

Het zal je vast niet ontgaan zijn hoeveel de Geordie Shore sterren zijn afgevallen maar WOW, wat is Vicky veranderd! Ze ziet er niet alleen goed uit, maar ze is er qua kledingstijl ook een stuk op vooruit gegaan. De strapless midi jurk geeft haar een stijlvolle look . Vicky wordt vastgelegd door de paparazzi voordat ze een liefdadigheidsevent bezoekt.

Charli XCX 

Terwijl wij ons hier in warme truien, dikke shawls en grote jassen hullen, loopt Charli XCX vrolijk rond in een kort jurkje(jaloers!). Terwijl ze de talkshow Jimmy Kimmel Live verlaat zwaait ze nog snel even naar de paparazzi. Ze combineert een schattig jurkje met een leren jack en stoere laarsjes. 

Ellie Goulding

Even mooi als altijd verlaat Ellie een radiostudio in Londen. Ze draagt een donkere outfit en maakt het af met gave laarsjes met luipaardprint. Om haar outfit iets spannender te maken draagt ze een doorzichtige blouse. Een basic outfit, maar toch erg mooi.

Lindsay Lohan

Ook Lindsay wordt gespot onderweg naar de talkshow Jimmy Kimmel Live. Lindsay ging voor een kort, lichtroze jurkje van Alaia en combineert het met slangenprint pumps. Het is helaas niet meer de Lindsay die we kennen, wat ook te maken heeft met de slechte timing van de foto, maar gelukkig heeft Lindsay weer gekozen voor haar natuurlijke haarkleur in plaats van de blonde lokken. Much better!

Lily Aldridge 

Lily laat weinig over aan de verbeelding, in een nietsverhullende jurk van Gucci komt ze aan op de Super Bowl Party. Het thema 'Leather and Laces' verklaart haar outfitkeuze. Mét of zonder veel kleding, Lily ziet er prachtig uit.

Mila Kunis

Het is al bijna 4 maanden geleden toen Mila beviel van haar dochter, en wat ziet ze er goed uit! Mila rockt een simpele witte blouse gecombineerd met skinny jeans van Goldsign. Ook deze foto werd gemaakt nadat Mila te gast was bij Jimmy Kimmel. 

Kelly Osbourne

Kelly wordt samen met mama Sharon gespot tijdens het shoppen in Los Angeles. Wij herkenden Kelly bijna niet met haar paarse korte haar. Zoals altijd kiest Kelly voor een aparte, opvallende outfit maar of het een comfortabele shopoutfit is weten we niet..

Elle Macpherson

Raad eens waar Elle Macpherson onderweg naar was? Juist, ook talkshow Jimmy Kimmel Live. Ze draagt een jumpsuit van Stella McCartney en prachtige simpele hakken van Saint Laurent. Je kunt het bijna niet geloven maar Elle is inmiddels 50 jaar oud! Hopelijk zien wij er op die leeftijd zo uit! 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Gettyimages

Must reads 👀