Celebs

20 dingen die we geleerd hebben van the Kardashians

De familie Kardashian heeft misschien niet zo'n heel goede reputatie, maar met de Kardashians is het in ieder geval nooit saai. Er is altijd wel iets met hen te beleven. Zo close als ze met elkaar zijn, daar kunnen veel families nog van leren. En dat niet alleen, deze 20 dingen kunnen we allemaal nog van de Kardashians leren.

1. Als er iemand is die ons heeft geleerd wat shapen is, dan is het Kim wel. Bijna niemand heeft zo'n prachtige flawless skin als Kim K.

2. Er is niks mis mee om in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Jij mag gezien worden!

3. Je moet blij zijn met je vrienden en je familie, want zij hebben altijd het beste met je voor. Er is niets leuker dan vriendinnen zijn met je zusjes.

4. Om jezelf veel ellende te besparen kun je oorbellen van $75,000 beter uitdoen voordat je in het water springt.

5. Je hoeft echt geen lichaam van een Victoria's Secret Angel te hebben om aantrekkelijk te zijn.

6. Als je twijfelt over je make-up moet je altijd gaan voor smokey eyes en nude lippen.

7. Ook al houdt je moeder je soms iets teveel in de gaten, geniet ervan dat je moeder zoveel van je houdt.

8. Je hoeft niet eerst te trouwen om een baby te krijgen.

9. Je hoeft geen alcohol te drinken om plezier te hebben.

10. Je leven is beter als je jouw interesses met je partner kunt delen.

11. Je moet de liefde altijd een kans geven en geloof er in met heel je hart.  Als het niet werkt moet je het gewoon opnieuw blijven proberen. Als het uiteindelijk op niets uitloopt dan kun je altijd nog scheiden. 

12. Je hoeft je niet te schamen voor je zwangere lichaam. Draag waar je zin in hebt. Of dat een tent is of een lange gebloemde jurk met bijpassende handschoenen is, dat maakt niet uit.

13. Als Kim gewoon kan doorgaan met haar leven na haar sextape, dan kun jij dat zeker na een gênant moment op school of een break-up met je vriendje.

14. Als je een kledingstuk vindt dat goed staat bij je lichaam, dan moet je dat blijven dragen, net als Kim doet met de kokerrok.

15. Beter goed gejat dan slecht bedacht. Kim Kardashian pakte het slim aan door het 'businessmodel' van Paris Hilton over te nemen.

16. Onopvallend zijn is saai.

17. Dat curves sexy zijn wordt vaak gezegd, en de Kardashians zijn hiervan het levende bewijs. 

18. Ook al denk je dat je de liefde van je leven hebt gevonden, het kan altijd anders aflopen. Het kan zelfs gebeuren dat je er al na 72 dagen achterkomt dat je beter niet langer samen kunt blijven.

19. Veranderingen zijn goed en je moet ze accepteren. Nadat Kris en Bruce na 22 jaar zijn gescheiden, zijn ze nog steeds goede vrienden. Ze hebben zelfs samen kerst gevierd met hun kinderen.

20. Je kunt problemen van andere mensen niet oplossen. Khloe heeft meerdere keren geprobeerd de relatie tussen haar en Lamar Odom te redden, maar het lukte Khloe niet om hem te helpen met zijn drugsverslaving waardoor de relatie stuk liep. 

Welke dingen heb jij van de Kardashians geleerd?

Beeld: reporters

Bron: thoughtcatalog

Must reads 👀