Celebs

8 celebs met tienermoeders

Ze hadden geen eigen realityshow à la Teen Mom, maar werden wel op zeer jonge leeftijd moeder. De tienermoeders die in dit rijtje passen hebben één ding gemeen: ze hebben beroemde kinderen opgevoed. Er zijn meer celebs met jonge moeders dan je denkt! Misschien klikt het wel zo goed tussen Justin Bieber en Selena Gomez omdat ze allebei een tienermoeder hebben? Hier vind je acht sterren die allemaal zijn opgevoed door een heel jonge moeder. 

1. Justin Bieber
De moeder van één van de meest beroemde tieners ever, kreeg haar zoon op heel jonge leeftijd. Pattie Mallette kreeg haar zoon Justin Bieber toen ze slechts 17 jaar oud was. Pattie voedde Justin alleen op, maar kreeg veel hulp van haar moeder en stiefvader. De vader van Justin was niet helemaal out of the picture, Jeremy Bieber speelde ook nog een grote rol in zijn leven. 

2. Selena Gomez
Misschien klikt het wel zo goed tussen Justin Bieber en Selena Gomez doordat ze allebei zijn opgevoed door tienermoeders. Ook Selena Gomez heeft een jonge moeder. Mandy Teefey beviel van Selena toen ze 16 was. Selena's ouders scheidden toen ze vijf jaar oud was, dus de actrice is grotendeels opgevoed door een alleenstaande moeder. Toen Selena veertien was trouwde Mandy met stiefvader Brian, waarmee ze nog een dochter kreeg. 

3. Jared Leto
Als je naar de geschiedenis van Jared Leto's moeder kijkt, dan kun je je afvragen hoe het goed met hem is gekomen. Constance Leto kreeg in haar tienerjaren twee zoons en ging niet naar school. Met de vader van de twee kinderen had ze geen contact meer. Gelukkig kwam het later helemaal goed met Constance en haar kinderen. Jared bedankte zijn moeder in zijn Oscar speech voor haar steun en aanmoediging om creatief te zijn, hard te werken en iets bijzonders te doen. Dat heeft haar zoon helemaal waargemaakt! 

4. Lil Wayne
De geschiedenis herhaalt zich, dat zie je wel bij Lil Wayne en zijn moeder. Jacinda Carter was 19 toen ze de rapper kreeg. Zijn vader, Dwayne Michael Carter, heeft hen verlaten toen hij geboren werd. Lil Wayne werd ook op heel jonge leeftijd vader, op zijn zestiende kreeg hij zijn eerste kind. 

5. Oprah Winfrey
Oprah Winfrey's moeder was 18 jaar toen ze haar kreeg. Tot haar zesde woonde Oprah echter bij haar oma. Daarna was ze wel weer bij haar moeder, maar de superster gaf later in een interview toe dat ze liever bij haar oma was gebleven. Oma zou haar meer steunen dan haar moeder. 

6. Barack Obama
Als één moeder goed werk heeft gedaan, dan is het de moeder van Barack Obama wel. Ja, ook de president van Amerika is opgevoed door een tienermoeder! Ann Dunham trouwde in 1961 met Barack Obama Sr. toen ze drie maanden zwanger was van een zoontje. Ze was slechts 18 jaar toen ze stopte met school om haar zoon op te voeden. 

7. Eminem
Eminem's moeder, Debbie Nelson, was 17 jaar toen haar zoon werd geboren in Missouri. Helaas hebben Eminem en zijn moeder niet de beste band, op zijn dertiende liep hij weg en had hij geen contact meer met zijn moeder. Later heeft hij het in het liedje "Headlights" proberen goed te maken. 

8. 50 Cent
De jongste tienermoeder in dit rijtje is die van 50 Cent. Zij was pas 14 toen ze de rapper kreeg. Sabrina voedde haar zoon alleen op. Een goede moeder was ze niet echt, 50 Cent vertelde in een interview dat ze drugs dealde. Toen de rapper acht jaar oud was, werd Sabrina vermoord. Op zijn twaalfde is 50 Cent ook gaan dealen. 

Wist jij dat deze sterren een tienermoeder hebben?

Bron: fame10, cambio
Bron beeld: gettyimages

Must reads 👀