Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Taylor Swift en Beyoncé tot Rihanna en Jessica Alba. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rihanna

Rihanna werd gespot in New York en draagt een lange jas van het merk The Reformation. Haar zonnebril is van Stella. Verder draagt ze een zwarte broek, een trui van joggingstof en laarsjes met een dierenvel. 

Beyoncé

Queen B werd gespot met Jay Z en Blue Ivy na de première van Annie. Ze draagt een lang colbert en high heels die hierbij goed matchen. Daaronder draagt ze een grijs jurkje en om de look af te maken draagt Beyoncé een zwarte hoed. Stylish!

Jessica Alba

Ook Jessica Alba draagt een mooie hoed van het merk Janessa Leone. Ze werd samen met haar dochtertje gespot op JFK Airport. Ze draagt platform boots, een grijze jeans en een oud roze jas. We like!

Taylor Swift

Taylor werd met high boots gespot bij &Other Stories in New York. Verder draagt ze een jeans en een opvallend gele jasje. Haar muts matcht goed bij haar lippenstift!

Candice Swanepoel

Candice heeft net het podium gerockt van de Victoria's Secret Show en werd daarna in deze outfit gespot. Ze draagt overknee laarzen en een skinny jeans. Verder is haar outfit vrij casual en draagt ze een warme jas inclusief bontkraag. 

Rose McGowan

Actrice Rose rockt haar outfit met een gestreepte crop top, high waisted broek en fluoriserende heels. We like the sunglasses en de lippenstift staat haar erg goed! Ze werd gespot tijdens het shoppen. 

Rita Ora

Rita Ora werd gespot in deze fashionable outfit op LAX Airport.  Ze draagt een skinny zwarte jeans met een shirt van Supreme. Haar jas is fake fur en om de look wat glam te geven draagt Rita laklaarsjes met een gouden neus. 

Kim Kardashian

Een typische Kim outfit als je het ons vraagt, alleen deze keer niet in een nude kleur maar in het legergroen. Kimmie werd gespot voor haar appartement in New York City.

Paris Hilton

Paris werd gespot in deze hippie jurk en té grote zonnebril op LAX Airport. Daarbij draagt ze een hoed en twee speelse vlechtjes. 

Reese Witherspoon

Reese werd gespot terwijl ze haar auto aan het vol tanken was in Los Angeles. Haar zonnebril is van Tom Ford, haar schoenen zijn van Jimmy Choo en haar rok is van MSGM. Smile!

Wie rockt de look?

Bron beeld: Reporters.be 

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀