Celebs

Wie rockt de look? Mannen!

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij en nu ook van de mannen! Van Liam Hemsworth en Channing Tatum tot Eddie Redmayne en Ian Somerhalder. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?  

Liam Hemsworth

The Hunger Games acteur Liam Hemsworth werd gespot voor de studio van 'Good Morning America' in New York City om de nieuwe film 'The Hunger Games: Mockingjay – Part 1' te promoten. Hij draagt een bomberjack, jeans en sneakers. 

Channing Tatum

Ook Magic Mike werd gespot voor de studio van 'Good Morning America' in New York City. Hij draagt een vrij losse jeans met een colbertje en een overhemd.  

Eddie Redmayne

Eddie met zijn mooie kaaklijn werd gespot in Los Angeles. Hij draagt een grijze skinny jeans, brogues, een overhemd en een donkerblauw vest. 

Ian Somerhalder

Ian werd gespot met Nikki Reed op LAX Airport. Zijn lieve herdershond Ira mocht ook mee het vliegveld in. Hij draagt een mooie hoed die goed matcht bij zijn shirt en leather jacket. 

Louis Tomlinson

One Direction lid Louis Tomlinson arriveert bij 'Jimmy Kimmel Live!' in Los Angeles. Hij draagt een baseball shirt van Vans en een zwarte opgerolde jeans. Zijn sneakers matchen bij het logo van Vans op zijn shirt. 

Liam Payne

Ook Liam werd gespot bij 'Jimmy Kimmel Live!'. Hij draagt een zwarte skinny jeans met zwarte veterboots. Zijn overhemd draagt hij open.

Joe Manganiello  

Magic Mike acteur Joe Manganiello heeft net zijn laatste draaidag erop zitten voor Magic Mike XXL. Samen met de cast drinkt hij een drankje. Hij draagt een vrij basic outfit om zijn mooie spieren te bedekken. 

Harry Styles

Harry Styles got style? In een skinny jeans en een sweatshirt van Nike. Onder zijn jeans draagt hij cognac bruine laarsjes. Hij is net gearriveerd op LAX Airport. 

Ryan Gosling

Ryan Gosling ziet er weer knap uit in een stijlvolle outfit. Wij zijn vooral dol op zijn geruite jas! Ryan weet wel hoe hij de vrouwenharten op hol moet laten slaan… 

Wilmer Valderrama

De Amerikaanse acteur (en vriendje van Demi Lovato) Wilmer Valderrama is vooral bekend op zijn rol van Fez in 'That 70s Show'. Hij draagt een baggy grijze jeans met veterboots en een korte trenchcoat. 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Pin je inspiratie op Pinbook  

Must reads 👀