Beauty

Verschillende manieren om make-up op te bergen

7

Hoe ouder je wordt, hoe meer make-up je verzamelt. Lipgloss hier, mascara daar… En voordat je het weet slingert er in elk hoekje van de kamer een eyeliner en oogschaduw. Oeps! Gelukkig zijn er ontelbaar veel (creatieve) manieren om je make-up op te bergen zodat alles netjes geordend is. Lees snel verder, want Girlscene laat zien wat je daarvoor nodig hebt.

Zoek jij nog een manier of systeem om je make-up netjes op te bergen? Dat komt goed uit, want Girlscene zet het allemaal voor je op een rijtje! 


IKEA Alex €99,95

IKEA Alex ladeblok
Super populair is het Alex ladeblok van IKEA. Dit blok van €99,95 met negen lades is onder beautyguru's op YouTube één van de manieren om make-up netjes op te bergen. 


IKEA Godmorgon €14,95

IKEA Godmorgon opberger
Girlscene's Renée gebruikt de IKEA Godmorgon opberger voor een deel van haar make-up. De vakjes rechtsboven zijn ideaal om lipsticks in te bewaren, terwijl de grotere vakken voor geschikt zijn om producten in te leggen die je vaak gebruikt. In de Godmorgon lijn vind je meer van dit soort opbergbakken, dus neem zeker even een kijkje als je geïnteresseerd bent. 


Woonexpress Windlicht €9,95

Woonexpress Windlicht
Een windlicht? Jazeker! Verzamel al je mooie nagellakjes en stop ze in een windlicht. Op deze manier heb je de nagellak op één plek en heb je gelijk een accessoire in je kamer. Score.


Woonexpress Sfeerlichthouder €5,95

Woonexpress Sfeerlichthouder
Wil je een plekje om je eyeliner, lipgloss en mascara neer te zetten? Kies dan bijvoorbeeld voor een sfeerlichthouder en zet de producten er rechtop in. Tip: houders en vazen zijn ook geschikt om je make-up kwasten in te zetten.


Zara Home Pot vanaf €11,95

Zara Home Pot
Zara Home is echt een goede plek om potten te scoren om dingen in op te bergen! Bovenstaande potjes zijn ideaal om langwerpige producten in te zetten of om te gebruiken voor je wattenschijfjes en -staafjes. 


Rituals Tray via Bijenkorf €8

Rituals Tray
Heb je verschillende eyecatchers in je collectie die je het liefst aan iedereen laat zien? Stal die producten dan uit op een mooie tray, zoals deze van Rituals. Zo'n tray is trouwens ook super als je mooie parfum flacons in je bezit hebt! 


Aquanova Opbergdoos via Bijenkorf €14,90

Aquanova Opbergdoos
Voor alle meiden die echt op zoek zijn naar praktische manieren om make-up op te bergen is een opbergdoos een goede oplossing. Deze Aquanova doos is diep en makkelijk weg te zetten. Bewaar hier al je make-up, oogschaduwpalettes of nagellak in en schuif het onder je bed of in de kast. Voilà.

HEMA Opbergdoos €3 & HEMA Opbergdoos €6,95

HEMA Opbergdozen
Lijkt een opbergdoos jou handig maar heb je niet veel geld te besteden? Dan zijn de bovenste opties van HEMA waarschijnlijk wel iets voor jou. De opbergdoos links is gemaakt van karton en de doos rechts is gemaakt van hout. Die laatste is trouwens prima te gebruiken voor een leuk DIY project. ;-)

HEMA Opbergdoos €6,50 & HEMA Opbergbox A5 €2,75

HEMA Opbergboxen
Valt het al op dat HEMA een goede plek is voor opbergdozen en -boxen? Je hebt schattige dozen zoals de variant op de linkerfoto hierboven. Zo'n doos is ideaal voor meiden die niet heel veel (verschillende soorten) make-up hebben, omdat alles erin past. Wil je het liever beter organiseren? Dan is een opbergbox met verschillende vakken iets voor jou. 

Welke manieren gebruik jij om make-up op te bergen?

Bedankt voor de tip, Anwal! 

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 4 jaar geleden Z

  Ahh superhandig!

  Kijk trouwens eens op http://www.euroclix.nl/index?SRef=hMIpED Je kan er punten verdienen door op mails te drukken of mee te doen aan enquetes. Ook wanneer je online spullen koopt, bijv via bol.com of groupon, verdien je hier punten. Deze kan je uiteindelijk inwisselen voor geld. Ik heb al eerder 30 eurouitbetaald gekregen en zit nu op zo'n 120 euro!

 • 4 jaar geleden fluffylifestyle-nl

  Super handig dit, thanks!

  liefs,

  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

 • 4 jaar geleden Chocolateduck

  Make-up organizers van xenos!!

 • 4 jaar geleden Eiau

  Ik heb een kaptafeltje met allemaal schuiven en plekjes waar ik mijn make-up mooi kan in en op uitstallen.

 • 4 jaar geleden Hester

  Ik zie het al helemaal voor me dat je dan het onderste nagellakje uit zo'n windlicht of vaas wilt hebben, haha. Ik had eerst bedacht dat ik het gewoon allemaal in één doos zou doen, maar ben uiteindelijk blij dat ik toch voor een Malm-kast met twee heel ondiepe lades ben gegaan. Daar kan alles prima in liggen op een overzichtelijke manier

 • 4 jaar geleden Daenerys

  ik heb alles in een boekenkast met verschillende opbergboxen heel netjes en overzichtelijk

 • 4 jaar geleden Damon_master_piece

  z'n make up organizer

 1. 1