Beauty

#newin: Rimmel Keep Calm Lip Balm

In de nieuwe beautyrubriek #newin deelt de Girlscene redactie de laatste producten waar wij erg blij van worden! Elke week ontvangt Girlscene veel pakketjes, maar niet elk product krijgt een plekje op de website. Alles wat in de rubriek #newin komt springt er in ieder geval tussenuit! Deze keer nieuwe lippenbalsems: Rimmel Keep Calm Lip Balm.


Vorige keer stonden de nieuwe Herbal Essences Clearly Naked droogshampoos in de spotlight. Deze keer is het de beurt aan de nieuwste en über schattige lippenbalsems van Rimmel! De Rimmel Keep Calm Lip Balm is voor meiden die op zoek zijn naar een hydraterende balsem met een subtiel vleugje kleur. De lippenbalsems doen de Girlscene redactie denken aan Maybelline Baby Lips en daarom zijn we erg benieuwd naar de Keep Calm Lip Balms. Girlscene's Renée is namelijk gek op de kleur Cherry Me van Maybelline. Zijn de balsems van Rimmel ook zo fijn? 


Rimmel beweert dat de Keep Balm Lip Balms de ultieme verzorging bieden voor je lippen. Het is een ultravoedende, langhoudende formule die verrijkt is met olie. Dat klinkt in ieder geval lekker voor de winter! De lippenbalsems kalmeren, verzachten en beschermen de lippen en houden tegelijkertijd vocht vast. 


Je herkent de Rimmel Keep Calm Lip Balm aan een standaard lippenbalsem verpakking. Het is een budget product, dus verwacht geen fancy lippenbalsem. De huls is namelijk gewoon van plastic. Gelukkig voelt het plastic sterk aan waardoor het (hopelijk!) niet snel breekt. Op de plastic dop staat 'Keep Calm and Kiss/Shop/Rock/Play' in een felle kleur. Het uiterlijk is daarom best opvallend en doet ons denken aan de jaren '80. 

Rimmel Keep Calm Lip Balms komen in vier verschillende tinten. De kleuren zijn heel subtiel, waardoor deze lippenbalsem perfect is voor iemand die niet houdt van felle kleuren en/of van make-up in het algemeen. In de Keep Calm Lip Balm collectie vind je de volgende vier varianten:
 Keep Calm and Shop (transparant)
Keep Calm and Kiss (pink blush)
 Keep Calm and Rock (berry blush)
Keep Calm and Play (rose blush)

Op de redactie heeft Girlscene's Renée de balsems natuurlijk even voor je uitgeprobeerd. Zie de foto's hieronder voor het resultaat! 

Rimmel Keep Calm and Shop Lip Balm


Rimmel Keep Calm and Kiss Lip Balm


Rimmel Keep Calm and Play Lip Balm


Rimmel Keep Calm and Rock Lip Balm


De eerste indruk van de Rimmel Keep Calm Lip Balms? De geur is erg zoet en redelijk overheersend als je de balsems aanbrengt. Eenmaal op je lippen ruik je het niet meer, wat een pluspunt is als je gevoelig bent voor geuren. Omdat het zo zoet ruikt doet de lippenbalsem in eerste instantie denken aan make-up voor kinderen, maar daar kijken we even doorheen! De kleuren zijn inderdaad erg subtiel zoals Rimmel al heeft vermeld. Je moet flink wat lagen over elkaar heen aanbrengen om de kleur op te bouwen. Zoals je op de foto hierboven ziet geven Kiss, Rock en Play wel een kleurtje aan je lippen en is Shop transparant. En helaas, helaas, als je gepigmenteerde lippen hebt is de kans waarschijnlijk klein dat je veel van de kleur terugziet. Dat is jammer! Maar hé, de balsem voelt prima aan en blijft net zo lang zitten als de gemiddelde lippenbalsem in stickvorm. En dat voor maar €3,49! Dit is een prima balsem voor overdag om bij te smeren. De Rimmel Keep Calm Lip balm is vergelijkbaar met Maybelline Baby Lips, ondanks dat de gekleurde Baby Lips een stuk meer pigment bevatten. 

Rimmel Keep Calm Lip Balm kost €3,49 en is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij.

Wat vind jij van de Rimmel Keep Calm Lip Balm? Ben jij een lippenbalsem meisje?

Pin je beauty inspiratie in Pinbook

Must reads 👀