Winnen

Win: €300 shopping money bij River Island

[AFGELOPEN] Kun je ook niet River Island binnenlopen zonder naar buiten te komen met een nieuw item? Dan ben je vast blij met de volgende twee berichten: op vrijdag 29 augustus opent River Island Amsterdam opnieuw haar deuren en JIJ bent uitgenodigd voor de pre-party om 10.00 uur. Dat is nog niet alles: als je erbij bent, dan maak je kans op €300 shopping money! 

De River Island store in Amsterdam is de laatste weken goed onder handen genomen en op 26 augustus mogen we de gloednieuwe winkel ein-de-lijk bewonderen. River Island viert de opening groots en er staat dan ook veel op het programma. Het leukste van alles? JIJ bent uitgenodigd! 

Hieronder een sneak peak van het programma op vrijdag 29 augustus:

10.00: PRE-OPENING
10.00 uur stipt gaat de vernieuwde winkel in de Kalverstraat op nummer 26 open. De eerste 100 mensen in de rij verrast River Island met een voucher tussen de € 20 en € 200. DJ Sunny staat achter de draaitafels en je kunt je nagels laten versieren door de nail artists van Trash & Ready.

16.00 – 18.00: OFFICIAL RE-OPENING
Vier de officiële re-opening vanaf 16.00 samen met blogger Negin Mirsalehi en DJ's Manuel Broekman en Geza Weisz! River Island is een van Negin's favoriete merken en tijdens de re-opening laat zij persoonlijk haar favorite season picks zien. Daarnaast krijgen fans de kans om een vraag stellen. Zorg dus dat je om 16.00 uur in de winkel staat voor een exclusieve meet & greet met Negin! Bekende acteurs en tevens DJ duo, Geza Weisz en Manuel Broekman, staan deze middag achter de draaitafels.

18.00: EXCLUSIVE INTERNATIONAL GUEST APPEARANCE
De dag wordt afgesloten met een exclusief optreden van een Emmy award winning mystery guest uit de UK.

Wat moet je doen om kans te maken op €300 shopping money bij River Island? 
Ga om 10.00 uur naar de pre-opening van River Island (Kalverstraat 26, Amsterdam)
Maak om 10.00 uur een selfie in of voor de nieuwe River Island store
Plaats de foto op je Instagram met de hashtags #riluanchams en #girlscenexriverisland & mention @Girlscene_NL

Succes ladies! 

Must reads 👀