Beauty

Oproep: Garnier Pure Active testpanel

Is het altijd al een droom van jou geweest om beautyproducten te testen en te reviewen? Dan kan Girlscene die droom voor je waarmaken! We zoeken namelijk tien Girlscene lezeressen die Garnier Pure Active BB Cream en Garnier Pure Active 3-in-1 willen testen. Na de testperiode vertel je over jouw ervaring met de producten, wat vervolgens op Girlscene verschijnt!

Het is back to school tijd! De druk op school wordt al snel opgevoerd door de leraren en dat betekent in veel gevallen stress. Verder heb je 's ochtends weinig tijd om je klaar te maken omdat elke minuut slaap telt. Daarom is het belangrijk dat je goede en multifunctionele producten gebruikt die de huid verzorgen en verbeteren.

Op onze leeftijd hebben veel meiden last van pukkeltjes en andere onzuiverheden. Garnier heeft daarvoor de Pure Active lijn ontwikkeld die deze huidproblemen tegen gaan. Werkt het echt om puistjes en mee-eters te laten verdwijnen? Dat mag jij uittesten! Girlscene is namelijk op zoek naar tien Girlscene lezeressen die de Garnier Pure Active BB Cream en Garnier Pure Active 3-in-1 reiniging testen en reviewen. Na de testperiode komt jouw mening op Girlscene te staan. Het is dus een leuke manier om te proeven hoe het is om te werken voor een website terwijl je tegelijkertijd producten probeert die je huid mooier te maken!

De producten

Garnier Pure Active BB Cream
Garnier heeft een BB Cream ontwikkeld die hydrateert, egaliseert, matteert, grove poriën verfijnt en de strijd aangaat met imperfecties. Pure Active BB Cream is speciaal voor meiden die last hebben van imperfecties of puistjes. 

Garnier Pure Active 3-in-1
Garnier Pure Active 3-in-1 is te gebruiken als reinigingsgel, scrub of masker. Je hebt dus niet meer veel verschillende producten nodig, omdat dat dit product op verschillende manieren gebruikt kan worden. 

Wil je deze Garnier producten testen? Dat kan! Girlscene is op zoek naar meiden die:
– een huid hebben met imperfecties of puistjes 
– de producten testen en daar een korte review over schrijven
– een foto voor en na het gebruik van de Pure Active 3-in-1 en BB Cream maken

Dus heb jij een huid met imperfecties of puistjes en wil je de producten testen en reviewen? Stuur dan een mail naar Girlscene's hoofdredacteur Danique: danique@girlscene.nl o.v.v. Oproep: Garnier testpanel en licht kort toe waarom jij mee wilt doen.

Geef jij je op voor het testpanel?

Must reads 👀