Celebs

Win: Wildcard voor de halve finale van Elite Model Look!

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Elite Model Look 2014 in volle gang. De castingdagen zijn nog steeds bezig en de plekken voor de halve finale zijn al vergeven. Althans, bijna alle plekken… Er is nog één plek over in de halve finale en JIJ zou die plek zomaar kunnen vervullen! Een Girlscene-lezeres maakt namelijk kans op een wildcard voor de halve finale van Elite Model Look. Wie weet eindig je wel als eerste en ga je strijden in de grote finale in China! Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt op de wildcard. 


Halve finale EML 2013
Foto: Ill & Lauw

Is het jouw grote droom om model te worden, maar heb je de castings voor Elite Model Look gemist of was je niet door naar de volgende ronde? Niet getreurd, er is nog een manier om mee te doen aan deze modellenwedstrijd. Girlscene mag één lezeres blij maken met een wildcard voor de halve finale! That's right, je slaat eerdere rondes over en je belandt meteen in de halve finale. Een grote kans die je als Doutzen in the making niet mag missen. Verderop in het artikel lees je wat je moet doen om kans te maken op de felbegeerde wildcard.  

Vorig jaar waren er zoveel goede inzendingen dat kiezen heel lastig was. Uiteindelijk zijn er daarom twee wildcard winnaars naar de halve finale gegaan. Sabien was er één van en behoorde uiteindelijk tot één van de 10 vrouwelijke finalisten. Ook in 2012 haalde een wildcard winnares de finale, die inmiddels een contract bij Elite heeft. Het is dus serious business als je the lucky winner van de wildcard bent!


Wildcard winnares Sabien krijgt te horen dat ze door is naar de finale!
Foto: Ill & Lauw

Voorwaarden
Er zijn wel een aantal voorwaarden om mee te kunnen doen aan Elite Model Look: 
♥ Leeftijd tussen 14 en 22 jaar 
♥ Minimale lengte van 172 cm 
♥ Je bent 5 oktober (datum halve finale), 6 oktober (datum bootcamp) en 15 oktober (datum finale) beschikbaar

Data en prijzen
Samen met de jury van Elite Model Look kiezen wij dan één winnares uit die op 5 oktober meedoet in de halve finale in de salon van Rob Peetoom Hair+Make-up aan de Elandsgracht in Amsterdam. Ben je door? Dan sta jij op 15 oktober in de prachtige Amsterdamse Beurs van Berlage. Voorafgaand aan deze finale word je optimaal voorbereid en klaargestoomd in het beauty & wellness walhalla Spa Sport Hotel ZUIVER, te Amsterdam. Hier krijg jij een weekend lang trainingen, workshops en advies o.l.v. professionals uit de wereld van fashion. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel om een plek te bemachtigen in de grandioze World Final in Shenzhen, China. Hier neem je het op tegen talenten uit de hele wereld voor de titel Elite Model Look 2014, een 2-jarig contract voor minimaal €150.000 bij het Elite Model Agency Worldwide en wereldwijde bekendheid. 

Wat moet je doen om kans te maken op de wildcard? 
Het is heel simpel. Stuur drie foto's: 1 portretfoto, 1 close-up van je gezicht en 1 waar je helemaal op staat naar danique@girlscene.nl. Dit kun je tot en met 28 september insturen. Op 30 september maken we de winnares bekend, stuur je foto's dus op tijd in! 


EML finale 2013
Foto: Danto

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kun je terecht op Elite's YouTube-kanaal

Doe mee en wie weet sta jij wel in de halve finale van Elite Model Look!

Pin je model look in Pinbook

Must reads 👀