Fashion

9 Fashion Musthaves voor de herfst

De zomer loopt ten einde en hoewel dat natuurlijk erg jammer is, zijn er ook heel veel dingen om naar uit te kijken. De nieuwe herfst/wintermode bijvoorbeeld. Stiekem vinden we herfstkleding zoveel leuker dan zomerkleding. We zetten 9 musthaves voor je herfst/wintergarderobe op een rijtje.

Chunky Knit

Een mooie grof gebreide sweater. Niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook nog eens heel erg mode deze herfst (ZARA – €49,95)

Robe Coat

Oversized is de trend deze winter en dat vinden wij helemaal niet erg. Die chunky sweater, combineer je gewoon met een oversized (wollen) jas met een riem om je taille. (ZARA – €159,95)

Overknee Socks

De sokken die tot over je knieën komen maken een comeback. Leuk gecombineerd met een paar sneakers onder een rokje en met een chunky knit. (ASOS – €7,14)

Tartan rok

Leuk in combinatie met je hoge sokken, een rokje met tartanprint. Helemaal school-girl-chic en helemaal goed voor deze herfst. (Forever21 – €13,45)

Flowerpower

Alles met bloemen is goed deze herfst, van jumpsuits, tot jurkjes tot jassen. (Warehouse – €45,72)

Boyfriend Jeans

De skinny jeans kan nog steeds, maar de boyfriend jeans mag je deze herfst ook zeker in gezien worden. Liefst een iets hoger model, ook wel de 'mom jeans' genoemd. (Forever21 – €20,95)

Oversized sjaal

Oversized is het woord deze herfst, dat heb je inmiddels vast wel door. Een lekkere grote sjaal die ook prima als plaid door zou kunnen gaan mag ook niet in jouw kast ontbreken. (ASOS – €25,95)

Pastel Perfect

Pastel is normaliter een kleur die je vooral in de lente en zomer ziet, maar ook deze herfst is pastel hot. Op de catwalk zagen we het onder andere bij Marc Jacobs en ook in onze favoriete winkels hangt het vol met pastelkleuren. (ASOS – €31,43)

Felgekleurde sneakers

De sneaker is deze herfst gelukkig ook nog steeds hot. De sneaker die je deze herfst moet hebben? Een sneaker met felle kleuren of met aparte vormen. Lekkere opvallende sneakers dus. (Nike – €185,72)

Wat is jouw favoriete musthave voor de herfst?

Pin jouw mode inspiratie in pinbook!

Must reads 👀