Fashion

Hét jasje voor deze zomer en herfst: het bomberjack

Iedere vrijdag schrijft Fashionscene een fashionable artikel. Van trends tot musthaves en van de hipste blogger tot het jasje dat je moet hebben. En laten we het nu deze week even over dat jasje hebben. Fashionscene is gek op blazers en jasjes in het liefste een kek printje of een fijne sporty look. Het bomberjack (die net niet de top 10 zomertrends haalde) is namelijk hét jasje voor deze zomer en herfst.

Waar een aantal jaren terug het jasje nog geliefd was bij hardcore-liefhebbers, is het bomberjack anno 2014 compleet anders. Denk aan fijne prints, sporty leer of gestreept. Verschillende bloggers zijn fan en we moeten toegeven: ook wij zijn hooked. Het bomberjasje valt op meerdere manieren te combineren. Stoer als je hem draagt over een hempje en een boyfriend jeans. Sporty met een fijn shortje en strakke top en sexy als je hem combineert met een vrouwelijk rokje en hakken. Ook is het jasje perfect om mee te nemen als je op vakantie gaat en het ’s avonds iets frisser wordt.

Vorige zomer kwam een variant van het bomberjack al om de hoek kijken: het baseball-jasje. Met de comeback van het bomberjack kun je ook deze weer uit de kast halen of nog steeds aandoen. Shop een nieuw exemplaar in de sale of vintageliefhebbers kiezen een retro exemplaar uit.

Meestal laten we meerdere blogger-looks zien, maar deze week hebben we aan één blogger genoeg. Aimee Song van Song of Style is fan van haar bomberjacks en draagt ze op allerlei verschillende manieren. We bleven maar scrollen op haar blog en zochten de fijnste outfits voor je uit. Kijk vooral af bij Aimee, dan kun je nooit de fout in gaan. Onze favo looks van Aimee? Foto 1 & 2. Met het opvallende panterjasje steel je altijd de show en met het metallic jasje pak je ook meteen de zomertrend metallic mee. Naast bloggers zijn ook celebs fan van het bomberjasje. Denk aan Lily Allen, Kendall Jenner die een exemplaar draagt met streepjes of Rihanna die kiest voor gangster.


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Natuurlijk hebben we ook weer de fijnste bomberjacks voor je op een rijtje gezet, die je zo met een klik op de knop kunt shoppen.


Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Welke bomberjack vind jij het leukst? En ga je er een kopen? 
Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀