News

Gossip Girl(scene) week 25

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere Taylor Swift's nieuwe kitten, geluidsoverlast van Selena Gomez, Ashley Benson is het nieuwe gezicht van H&M Divided, Destiny's Child in een nieuwe videoclip en Demi Lovato met een selfie zonder make-up.

Het is geen geheim dat Taylor Swift gek is op katten, op haar Instagramaccount zien we regelmatig kiekjes voorbij komen van haar kat Meredith. Hoe meer katten, hoe meer vreugd, Taylor heeft namelijk een nieuw katje aangeschaft. En ze is sooooooooooooooooo cute! De kitten is helemaal wit met ijsblauwe ogen en draagt de naam Olivia Benson. Het schatje is waarschijnlijk vernoemd naar een personage van Law & Order: SVU, Meredith is ook vernoemd naar een tv-personage (Meredith Grey uit Grey's Anatomy).

"Tacos, live music and candles…such a beautiful night with beautiful people," schreef Selena Gomez als bijschrift bij bovenstaande afbeelding. Het ziet eruit als een gezellige en muzikale avond in haar huis, nietwaar? Misschien iets té gezellig volgens de buren, want de politie kwam langs voor geluidsoverlast. De buren hadden geklaagd over de muziek. Aiiiii. Gelukkig kwamen er geen Lindsay Lohan taferelen en Selena werkte netjes mee.

Jelena lovers zijn er overigens van overtuigd dat de twee mensen die op de grond zitten op de foto Justin en Selena zijn… Zouden ze dan toch hun relatie nieuw leven hebben ingeblazen?

Niemand minder dan Ashley Benson is het nieuwe gezicht van H&M Divided! Binnenkort zal de Pretty Little Liars-ster shinen in een nieuwe campagne, waar de kiekjes al van gemaakt zijn. Wij kunnen niet wachten om de beelden en de nieuwe collectie te zien!

By the way, we need that bag!

Lady Gaga's laatste album heeft het veel minder goed gedaan dan van tevoren gedacht, vandaar dat de zangeres een andere weg inslaat. Verwacht geen popalbum meer, haar volgende plaat zal bestaan uit jazz-nummers. Om even te laten zien hoeveel ze van jazz houdt, heeft Gaga een tatoeage laten zetten van een instrument.

Nu hopen dat het haar good luck brengt, ze kan het gebruiken…

Watch on YouTube

Destiny's Child fans opgelet! De meidengroep is weer bij elkaar. Oké, niet helemaal, maar het drietal schittert wel samen in een nieuwe videoclip. Michelle Williams heeft een solo single uitgebracht en ze heeft haar vriendinnen gevraagd om ook een stukje in te zingen.

Het nummer is leuk, maar één tip voor Michelle: als je écht een succesvolle solocarrière wil, probeer het dan ook zonder je twee vriendinnen…

Demi Lovato is een geweldige actrice en misschien wel een nog betere zangeres, maar ze is bovenal een natural beauty. Dat bewees de superster met een foto die ze op Twitter plaatste. Demi is heerlijk aan het relaxen en maakte deze selfie na een frisse duik. Ook heeft Demi onlangs een nieuwe hobby genomen: "Getting fit is my new hobby and I love it!!" tweette ze met een foto waarop ze helemaal bezweet is. Het mag duidelijk zijn dat Demi deze zomer met een bikini body over het strand paradeert.

We zijn jaloers op haar sproetjes, wat jij?

Op muziekgebied is het de afgelopen jaren stil geweest rond Hilary Duff, maar ze heeft besloten om weer een nieuwe single te maken.

Jaaa, we kunnen niet wachten! Stiekem luisteren we nog steeds naar 'So Yesterday'.

Kendall Jenner is vrijwel onherkenbaar in de nieuwe campagne van Givenchy. Miss Jenner doet het de laatste tijd erg goed als model, ze is allang niet meer 'het zusje van' of een onbenullig reality-sterretje.

We zeggen het maar gewoon: Kendall is de nieuwe it-girl.

Heel Nederland is in de ban van voetbal en we steunen 'onze' jongens door te juichen en ons te hullen in oranje. Maar Oranje heeft ook een buitenlandse supporter. Rihanna zat afgelopen woensdag ook voor de buis om ons kikkerlandje aan te moedigen. Oké, misschien had ze haar ogen vooral gericht op één speler. Aan haar tweets te zien had de zangeres een crush op Robin van Persie. Of vriendje (?) Drake hier nou zo blij mee is…

We geven RiRi geen ongelijk, wij zouden ook wel een beschuitje willen eten met Van Persie

Nog een overheerlijk nieuwtje om het artikel af te sluiten: het eerste beeld van Jamie Dornan als Christian Grey! You are welcome. Valentijnsdag 2015 kan wat ons betreft niet snel genoeg komen.

En, lijkt 'ie een beetje op de Mr. Grey zoals je hem had voorgesteld?

Until next time
xoxo

Must reads 👀