News

Miley’s bizarre Instagram

Ze zat naakt op een wrecking ball, likte aan een hamer, betaste zichzelf meermalen op een podium, stak een joint op toen ze een MTV award in ontvangst nam en startte een campagne met de naam 'free the nipple'. Erg doorsnee kon je het gedrag van Miley het afgelopen jaar niet noemen, maar de foto's en video's die ze sinds kort op Instagram plaatst, roepen nog meer vraagtekens op…

Miley is sinds begin mei in Europa voor haar tournee. Op 2 mei zou ze eigenlijk een concert in Amsterdam geven, maar door een hardnekkige reactie op antibiotica werd dat concert verplaatst naar 22 juni. Ondertussen lijkt Miley wel weer helemaal opgeknapt, maar we vragen ons ook af, wanneer gaat het noodlot weer toeslaan. Op veel video's en foto's staat Miley namelijk nogal ehh bizar. Is het gewoon een schreeuw om aandacht zodat ze in het nieuws blijft, of is er echt iets aan de hand? 

Gelukkig zijn er ook een aantal foto's waarop Miley iets normaler staat. Haar broertje en zusje zijn op dit moment ook in Europa en tijdens haar schaarse uurtjes vrije tijd is Miley in de natuur te vinden samen met haar broertje en zusje.

Oké, helemaal 'normaal' ziet Miley er op deze foto's niet uit, als je goed naar de foto met het bankje kijkt zie je ook iets dat lijkt op een sigaret/joint, maar ze zijn iets minder heftig dan de filmpjes en de bizar bewerkte foto's. Trouwens… Miley's got one hot brother ;-).

Wat vind jij van Miley's bizarre Instagram-filmpjes en foto's? Vind jij het allemaal wel meevallen of heb je zoiets van WHY?! Ben jij erbij tijdens het concert op 22 juni in Amsterdam? Girlscene's Annemerel is er in ieder geval bij en heeft er zelfs heel veel zin in… Want hoe raar ze dan ook af en toe mag doen, ze kan wél zingen.

Bron: Miley's Instagram

 

Must reads 👀