Fashion

Shop till you drop: maxi-jurken

De maxi-jurk is zo’n item waar wij bij Fashionscene.nl heel blij van worden. Je kunt hem namelijk ieder seizoen dragen! Toch vinden wij dit het fijnst om de lange jurk in de lente of zomer te dragen. Een dagje je benen niet geschoren? Is het nog een beetje frisjes? De maxi-jurk is hét perfecte item. Daarom zochten wij inspiratiebeelden voor je uit en 15 fijne maxi-jurken van verschillende webshops die allemaal budgetproof zijn. Daar houden wij van! Kijk je mee?

De maxi-jurk is er in allerlei soorten, kleuren en materialen. Simpel zwart of grijs, gekleurd, met een drukke print, strapless, met lange mouwen, een halter, een split en ga zo maar door. Keuze genoeg dus! Fashionscene geeft je vandaag tips over welke maxi-dress het beste bij jouw figuur past.

Ben je trots op jouw body en wil je dat graag laten zien, kies dan voor een strakke maxi-jurk in bijvoorbeeld zwart of grijs zoals blogger Aimee van Song of Style. Wil je een maxi-jurk die iets meer sexy is? Kies dan voor een strakke jurk met split aan de zijkant of uitgesneden stukken bij je middenrif. Wil je juist jouw buikje/heupen/benen iets meer verhullen? Kies dan voor een maxi-jurk die wat strakker is aan de bovenkant en dan wijd uitloopt zoals op de tweede foto. Heb je grote borsten en wil je deze wat meer verbergen, kies dan voor een maxi-jurk die iets losser is aan de bovenkant.


BronLinks & Rechts

Waar veel meiden tegenaanlopen is: wat voor schoenen kun je onder een maxi-jurk dragen? In de zomer kun je fijne sandaaltjes of slippertjes dragen onder je maxi-jurk. Maar ook All Stars doen het erg goed onder een jurk, zo bewijst blogger Kenza. Met een paar hakken maak je van je maxi-jurk een mooie outfit die je ook goed in de avond kunt dragen. Voor een bohemian meets western look draag je korte enkellaarsjes onder je maxi-jurk: helemaal festivalproof! Met een maxi-jurk heeft je look verder niet veel meer nodig. Met wat frisser weer kun je er een mooi spijker- of leren jasje over dragen. Een paar mooie schoenen eronder en wat accessoires and you’re ready to go! Houd je wel van een bohemian look? Kies dan eens voor een maxi-dress met lange van een dun materiaal en draag er een mooie hoed bij. Celebs als Rihanna, Miranda Kerr en Blake Lively zijn ook fan van de maxi-skirt.


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Shop maxi-jurken: 


Links, MiddenRechts

Links, Midden, Rechts

Links & Rechts

Bron

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Welke maxi-dress draag jij het liefst? 
Pin je favoriet in Pinbook

Must reads 👀