News

Hilarische video: Emma Stone playbackt in talkshow

Emma Stone duikt op in elk denkbaar televisieprogramma en talkshow om haar nieuwe film Spiderman te promoten en host Jimmy Fallon nam de gelegenheid aan om een playback sing-off te houden. Het is Emma versus Jimmy en wij kunnen één ding zeggen… Emma Stone is niet alleen grappig, maar ook super awesome als het op playbacken aankomt! Kijk snel verder voor de hilarische video.

Jimmy Fallon van The Tonight Show maakt er altijd een feestje van als er een celebrity op bezoek komt. Met Justin Timberlake voert Jimmy Fallon altijd een 'History of Rap' op en met Emma Stone gebeurt er wederom iets muzikaals in de show. 

De redactie van Girlscene just loves Emma Stone omdat ze niet alleen een goede actrice is, maar ook nog eens humor heeft. Je kunt wel stellen dat ze onze stiekeme Girl Crush is… 😉 En laten we eerlijk zijn: wie vergeet de film Easy A ooit? Inmiddels is Emma de volwassen richting opgegaan en speelt ze samen met haar lief Andrew Garfield in de nieuwe Spiderman film. Die film promoot ze onder andere in The Tonight Show van Jimmy Fallon onder voorwaarde dat ze een playbackshow opvoert. En niet zo maar een playbackshow! Emma neemt het op tegen host Jimmy die erg goed is. Maar zodra Emma aan haar tweede nummer begint… Oké, kijk zelf maar om te zien hoe het afloopt!


Het begint zo… Emma heeft er zin in!


Jimmy begint met een epic optreden van Iggy Azalea's 'Fancy'


Emma is geamuseerd én onder de indruk...


Maar ze gaat ervoor met 'Hook' van Blues Travelers


Yes, she does


Jimmy komt hard terug


Zodra Emma Stone aan 'All I Do Is Win' van DJ Khaled begint gaat het los


Emma rapt, zingt en geeft alles


Bekijk de video hieronder!

 

Watch on YouTube

 

Wie wint volgens jou de lip sync battle?

Bron beeld: buzzfeed

Pin je favoriete Emma Stone foto's in Pinbook

Must reads 👀