Fashion

Shopping: kleine kettinkjes

Yay! Het is weer vrijdag en daarom tijd voor een fashionable artikel van Girlscene's grote zus: Fashionscene.nl. Vandaag laten wij je een overzicht van de leukste, kleine kettingen zien van verschillende merken en webshops. Van ASOS tot H&M en van Forever21 tot Fashionology, één ding is zeker: er zijn genoeg kleine kettingen voor een budget prijsje!

Nadat we hebben geschreven over dunne ringen en knuckle rings is het nu tijd voor een andere fijne look. Een van dé trends op sieradengebied is nu namelijk het dragen van kleine kettinkjes. Het liefst draag je er meerdere tegelijk voor een nonchalante look, wat ook wel 'layeren' wordt genoemd. Draag kettinkjes in dezelfde kleur, maar met andere hangertjes. Blogger Aimee Song van Song of Style doet het je voor. Zij draagt vaak meerdere kettingen om haar nek. Combineer de sieraden met een simpel blousje, zodat de kettingen extra opvallen.

Bron
 

Bron

Bron

Bron

Bron

Ook het coole en stoere sieradenmerk Fashionology heeft de trend gespot en heeft een ' tiny collection' opgezet vol met dunne zilveren kettingen. De prijzen van deze kettingen liggen iets hoger omdat de kettingen gemaakt zijn van sterling zilver. Het is prijziger, maar je krijgt er wel wat voor terug. De kettingen gaan namelijk veel langer mee en verkleuren niet zoals goedkope kettinkjes. Uiteraard hoort er bij een nieuwe collectie ook een nieuw lookbook en ook deze is prachtig! Fashionscene's favorieten? Tiny sharktooth necklace en tiny eye necklace!

Bron

Bron

Bron

Bron

Wij zetten de leukste kleine kettinkjes waar je goed mee kunt 'layeren' voor je op een rijtje. Happy shopping!

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Voor meer fashion-inspiratie, kijk op Fashionscene.nl

Draag jij kleine kettinkjes? Welke is jouw favoriet? 

Pin je favoriete kettinkjes in Pinbook

Must reads 👀