Lifestyle

Band we love: Pentatonix

De nieuwste muziekband in onze playlist? Dat is zeker Pentatonix. Want of je nu werkt, sport of eigenlijk moet studeren: voor iedere situatie is er een geschikt nummer van de band. Van catchy covers van Pharrell Williams en Beyoncé tot eigen muziek! Girlscene deelt de beste video's van Pentatonix die je zeker even moet beluisteren. Lees snel verder om de video's te bekijken.

Eerst wat achtergrondinformatie over Pentatonix. De Amerikaanse band bestaat uit vier jongens en één meisje die muziek maken zonder instrumenten te gebruiken. Na de inschrijving voor het muziekprogramma Sing Off gaat het bergopwaarts met de a-capellagroep, want ze winnen het derde seizoen! $200,000 en een platencontract bij Sony verder hebben ze inmiddels twee albums op hun naam staan (PTX Volume 1 & 2) en zijn hun tours altijd uitverkocht. Ze vliegen de hele wereld over en slaan Nederland niet over! Helaas was de show eind april, dus het is wachten totdat ze weer terugkomen…


bron

Op de redactie luisteren we het liefste de volgende nummers van Pentatonix: 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube


Pentatonix maakt iedere cover eigen, waardoor het een stuk leuker is om naar de muziek te luisteren en de video's te bekijken. Eén van onze favorieten is daarom de mash up die de band maakte van verschillende Beyoncé nummers. Er zijn nog meer goede video's, maar daarvoor moet je naar het PTXofficiaal kanaal op YouTube gaan!

Wat is jouw favoriete Pentatonix video?

Bedankt voor de tip, Manon!

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀