Beauty

Review: de beste lipgloss van dit moment

Eén van de it-producten van nu zijn vloeibare lipproducten, zoals lipgloss. Inmiddels maakt lipgloss een comeback en liggen de schappen vol met nieuwe formules en de laatste lanceringen. En Girlscene heeft de beste gloss van dit moment gevonden! Wil je weten welke dat is en hoe het eruitziet op de lippen? Kijk dan verder.


De beste lipgloss die je nu in de winkels vindt is in onze ogen de Max Factor Colour Elixir Gloss (en nee: we krijgen niet betaald om dit te zeggen ;-)). Max Factor Colour Elixir Gloss heeft in principe alles wat je nodig hebt: een lichte glans die niet too much is, kleuren die bij iedereen passen, een verzorgende formule en de ideale houdbaarheid op de lippen. De verpakking is precies goed, omdat het een slanke tube is die niet veel ruimte in beslag neemt en bovendien ziet de gloss er niet goedkoop uit door de gouden details.


Girlscene's Renée test de Colour Elixir Gloss in vijf verschillende kleuren:
10 Pristine Nude
20 Glowing Peach
25 Enchanting Coral
45 Luxurious Berry
60 Polished Fuchsia


Max Factor Colour Elixir Gloss in 10 Pristine Nude
Pristine Nude is een goede nudekleur voor meiden met een koele en lichtere huidskleur. Qua pigmentatie is de kleur 10 niet het beste, maar als je graag het verzorgende van een lippenbalsem met een beetje kleur en de glans van een lipgloss combineert is dit iets voor jou.


Max Factor Colour Elixir Gloss in 20 Glowing Peach
Kleur 10 en 20 zijn bijna identiek aan elkaar, maar wat Glowing Peach anders maakt is de ondertoon. Het is duidelijk dat de kleur in de verpakking warmer is dan Pristine Nude. Daarom is Glowing Peach mooier bij iemand met een warmere huid. 


Max Factor Colour Elixir Gloss in 25 Enchanting Coral
Als je op zoek bent naar een warme roze die in het daglicht feller is dan op deze foto moet je zeker Enchanting Coral proberen. Dit is één van de lipglossjes uit de collectie die beter gepigmenteerd is dan de rest. Enchanting Coral staat net iets beter bij een warme ondertoon, maar in principe kun je deze gloss ook dragen als je een koelere huid hebt.


Max Factor Colour Elixir Gloss in 45 Luxurious Berry
Laat je niet misleiden door het woord berry in de naam van deze lipgloss, want dit is niet vloeibaar paars op je lippen. Luxurious Berry is meer een subtiele roze kleur met een koele ondertoon. Dit is een mooie roze gloss als je een lichte huid hebt. Ben je meer medium tot donker? Dan is dit meer een nude kleur.


Max Factor Colour Elixir Gloss in 60 Polished Fuchsia
Tot slot de laatste lipgloss: 60 Polished Fuchsia. Rood in de verpakking, maar op de lippen is de kleur meer als een sorbetijsje als je het aanbrengt. Polished Fuchsia is een lipgloss voor iedereen, omdat de kleur elke huidskleur complementeert. In het echt is deze tint iets donkerder dan op de foto.

Max Factor Colour Elixir Gloss blijven een paar uur goed op de lippen zitten.

Girlscene's aanraders zijn in ieder geval Enchanting Coral, Pristine Nude en Luxurious Berry. Het voordeel is dat de kleuren bij iedereen passen en dat de lipgloss verzorgend aanvoelt. Het enige minpuntje is de prijs van de lipgloss en dat niet elke kleur even goed gepigmenteerd is. Zoals je in dit lipgloss artikel kon lezen krijgt de Max Factor Colour Elixir Gloss een 9.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

Max Factor Colour Elixir Gloss kost €11,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Welke lipgloss vind jij het fijnste? 

Pin je favoriete beautyproducten in Pinbook

Must reads 👀