Fashion

Hot or not: De rugketting

We houden wel van een mooie statement ketting, gecombineerd met een mooie decolleté. Maar van deze nieuwe trend zijn we ook groot fan. Geen statement ketting die mooi in je decolleté valt, maar een ketting die je naar achter draagt, op de rug. Wat vinden jullie? Hot of eh… not?


Bron

Ok, ok… De rugketting is niet iets compleets nieuws. In 1985 droeg Prinses Diana al een prachtige ketting met parels op haar rug, in 2013 droeg Jennifer Lawrence tijdens de Oscars een prachtige 74-karaats diamantenketting op haar rug. Maar de zoektocht naar een mooie ketting is nu een stuk makkelijker. Je hoeft op Etsy maar 'back necklace' in te tikken of je wordt overspoeld met kettingen, zelfde geldt voor Pinterest overigens…

Maar je hebt geen speciale ketting voor je rug nodig als je mee wilt doen aan de trend, je kunt ook je ketting gewoon naar achteren dragen in plaats van naar voren. Combineer hem met een mooie top met rugdecolleté en je bent klaar…

Enige nadeel van een ketting op je rug dragen? Lekker tegen een stoel aan leunen zit er niet in.. Dat zie je ook op de foto van Jennifer Lawrence hierboven. Als je goed kijkt zie je dat er een afdruk van de ketting in haar rug gedrukt staat.

Op zoek naar wat inspiratie… we hebben de mooiste beelden van Pinterest geselecteerd!


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wij zijn fan! Maar wat vind jij van de rugdecolleté en de ketting op de rug? Is het een trend waar jij aan meedoet, of aan mee zou willen doen, of laat je deze aan je voorbij gaan? 

Must reads 👀