Series & Films

Nieuwe MTV tv tip: Ex on The Beach

25

MTV staat bekend om haar verslavende realityseries. Van Laguna Beach tot The Hills en van Jersey tot Geordie Shore, we volg(d)en ze allemaal. Vanaf 27 april zitten we klaar voor MTV's nieuwste realityshow-pareltje, Ex on The Beach. Jup, dat belooft net zo juicy te worden als het klinkt!

Stel je voor... je wordt gecast voor een nieuwe TV-serie van MTV. Je bent vrijgezel en wordt samen met zeven andere vrijgezellen naar een villa op een zonnig eiland gestuurd. Eenmaal op het eiland word je op verschillende dates gestuurd. Je huisgenoten ken je voordat je deelneemt aan het programma niet, maar doordat je je allemaal in hetzelfde schuitje bevindt en samenwoont, is het contact al snel intens. Er zijn vooroordelen en spanningen (wat wil je met vier single vrouwen die om dezelfde mannen strijden?). Maar je bent niet gekomen voor alle drama, je bent hier voor de dates.

Alles verandert als er ineens een ex van één van de deelnemers voor de deur staat. Je weet het niet, maar iedere deelnemer krijgt gezelschap van een ex. En wat je ook niet weet, is dat je ex gezellig meedoet met het programma en ook in de datingpool gegooid wordt. Uhhh oh..... Je begrijpt dat levert nogal wat drama op. Stel je voor, je woont in villa met vijftien anderen en één daarvan is je EX! En het is de bedoeling dat jullie op dates gaan. Hoeveel van jullie zouden het aankunnen om je ex dingen te zien doen met andere meiden?! Ieeeeekkkkk! Wij moeten er niet aan denken!

De ene ex wordt met open armen in de villa ontvangen, maar er zitten er ook tussen die niet zo lekker in de groep liggen en het liefst meteen in zee gedumpt worden. Kortom, er is nogal wat drama in de villa en eh... dat levert natuurlijk hele leuke TV op voor ons ;-).

De deelnemers zijn, zoals we van MTV's realityshows Geordie en Jersey Shore gewend zijn, lekker strak, glad en zongebruid... Maak kennis met de 8 vrijgezellen!


Grappenmaker Emily
Wie op zoek is naar een feestbeest die wel houdt van een wilde avond en doorgaat tot diep in de nacht, heeft die in Emily gevonden. Met ook nog eens een flinke dosis humor weet ze de mannen voor zich te winnen. Tijdens Ex on the Beach hoopt ze een man te vinden die haar niet alleen kan evenaren in haar aanleg voor humor en zelfspot, maar haar ook nog eens goed weet te behandelen en met beide benen op de grond houdt.


Vrouwenmagneet Liam
Wie praktisch al zijn tienerjaren door heeft gebracht in een monogame relatie, heeft natuurlijk wel iets in te halen. Liam is dan ook niet meer te vangen voor een relatie. Liever spendeert hij zijn avonden met niet een, maar meerdere vrouwen. Met vier beeldschone, verleidelijke dames om zich heen in de MTV-villa kan zijn vakantie dan ook niet meer stuk. Of wel…?


Geordie Shore's Vicky
Alle Geordie Shore fans kunnen hun hart weer ophalen want Vicky Pattison is terug op MTV als een van de ‘singles’ in Ex on the Beach. De no-nonsense party chick met een ongeëvenaard gevoel voor humor ziet er beter uit dan ooit en is dan ook vast besloten om de mannenharten te veroveren. Iedereen kan zich de heftige relatie met ex-verloofde en mede Geordie Shore ster Ricci nog wel herinneren. Zal hij proberen haar weer voor zich te winnen of wordt het de Australische rugbyspeler Dan met wie ze daarna een korte affaire had?


Mannelijke Joker Jack
Uitgaan is voor Jack een levensstijl, hij spendeert dan ook al zijn geld en vrije uren in het nachtleven. Het mag geen verrassing zijn dat hij zich niet graag vastlegt in een relatie, hij heeft dan ook nog nooit van zijn leven een lange relatie gehad. Deze mannelijke joker van het stel ziet deze vakantie vooral als een manier om te doen wat hij het liefst doet en dat is 24/7 uitgaan en vrouwen verslinden.


Bad Girl Chloë
Wie houdt er nu niet van een ‘bad girl’? Chloe weet iedere man die ze tegenkomt te verleiden, voor zich te winnen en weer net zo snel aan de kant te zetten. Flirten is haar dan ook zeker niet vreemd, wat op aardig wat tegenstand kan rekenen in de villa. Niet dat dit haar ook maar iets kan schelen, ze heeft toch altijd een betere ‘klik’ met de mannen. Maar wat ligt er voor haar in petto?


Griekse God Marco
Marco is tot in de puntjes verzorgd en gestijld, vindt dat hij geen enkel minpunt heeft en noemt zichzelf dan ook een ‘Griekse god’. Deze fulltime Casanova heeft het druk met al het vrouwelijk schoon in MTV’s Ex on the Beach villa. Zal hij nog steeds proberen iedere vrouw in het huis te verleiden wanneer zijn beeldschone blonde ex-vriendin arriveert?


Playboybunny Farah
Wie danser, model en Playboy Bunny op haar CV heeft staan, heeft natuurlijk direct aanzien. De verwachtingen zijn hoog van deze beauty, die ook nog eens tot twee keer toe benoemd is tot ‘Beauty Queen’. Ze blijkt echter de meest gereserveerde van het stel te zijn en valt eigenlijk uitsluitend op oudere mannen. Dat wordt nog wat wanneer ze de oudste van het stel blijkt te zijn…


Player Ashley
De grootste player in het huis –althans vindt hij zelf- is Ashley. Hij zweert dat hij iedere vrouw kan krijgen die hij tegenkomt, maar is ze al snel zat aangezien ze geen match zijn met zijn intelligentie. Ashley weet voor veel drama in het huis te zorgen wanneer hij twee van de vrouwen tegen elkaar uitspeelt.

Benieuwd geworden? Aanstaande zondag (27 april) zendt MTV de eerste aflevering van Ex on the Beach uit om 21.45u. De volgende dag, op maandag, wordt een verkorte versie van de aflevering om 15.10u uitgezonden op MTV.

Hoe zou jij reageren als je in een villa met vijftien andere singles (waaronder je ex) zou moeten wonen?! Horror of lijkt het je juist wel spannend?

Pin jouw favoriet in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

25 reacties

 • 5 jaar geleden yvettee

  Het is ook nooit goed bij sommigen.

  iig, geweldig zulke series!

 • 5 jaar geleden CL

  Snel en makkelijk geld verdienen?

  https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=66979

  Ik heb al meer dan 20 euro verdient en je hoeft alleen maar op mails te klikken!

 • 5 jaar geleden justshar0nn

  Photoshop fail de laatste 2 kijk dit stip op haar armen en die deuk in zijn zei

 • 5 jaar geleden SupremeBitch

  Hoeveel van deze programma's gaan we nog krijgen MTV? Jersey shore, geordie shore, the valleys, beauty school cop out.

  Ben er nu wel een beetje klaar mee, oke?

 • 5 jaar geleden ex0t

  Neeeeh shit ik heb die bikini van Emily ook net besteld :'''(

 • 5 jaar geleden Myrunningmind

  Zo inderdaad. Achtergrond is nep en de deelnemers zijn ook gedaan. Kijk maar naar dat haar van Ashley .. zijn ze ook wat vergeten.

 • 5 jaar geleden Ordinary.

  LOL :')

  Jammer dat de foto's weer lekker onder een laagje Photoshop zijn gegaan:/

 • 5 jaar geleden Deem

  Hahahaha, daar gaan we weer, dat wordt weer lachen :^)

 • 5 jaar geleden Shani

  Ik kan echt niet naar zo'n hersenloze programma's kijken.

 • 5 jaar geleden Hester

  Ik ga het niet volgen maar het lijkt me best grappig :P Exen zullen toch altijd een dingetje blijven voor meiden, haha.

 • 5 jaar geleden Ellen

  Haha komisch dit! Dit wordt weer pure leedvermaak!

 • 5 jaar geleden xDepulso

  White people everywhere hahahaha

 • 5 jaar geleden puddingfishcake

  Urgh, daar gaan we weer....

 • 5 jaar geleden Febe

  Vaak zijn ze zo dom dat het grappig wordt haha

 • 5 jaar geleden Selenator14

  ugh weer zo'n tv progamma over domme mensen die schelden,drinken en feesten. Jammer dat de jeugd van tegenwoordig hiernaar kijkt. te triest voor woorden

 • 5 jaar geleden OPERA

  Jullie krijgen hier zeker voor betaald of niet? :')

 • 5 jaar geleden Sneeuwwitje

  Teveel drama, domheid en oranje. En bijna alles en iedereen is nep en in scène gezet.

 • 5 jaar geleden Wanderlust

  Echt weer zo iets waar alleen maar van die simpele mensen hun vermaak uit kunnen halen.

 • 5 jaar geleden Liah

  vreselijk die neppe opgepompte barbies en ik weet niet eens hoe ik de mannen moet noemen. net als jersy shore, blegh. Dit programma slaat echt nergens op vind ik. Ik zal het niet kijken in ieder geval, misschien als ik me echt doodverveel en er verder niets is maar ik denk het niet haha

 • 5 jaar geleden Kraplapje

  Ook al zal het allemaal nep en opzet zijn, maar wel de moeite waard om te kijken. Als het hoeren en snoeren is, kijk ik niet.

 • 5 jaar geleden flyingmind

  Natuurlijk weer zo'n hersenloos programma erbij... maar als ik ziek of moe ben en de tv staat toevallig op MTV, lijkt het me best grappig om even te kijken.

 • 5 jaar geleden always

  het lijkt mij wel grappig, ga het zeker wel een keer kijken, zien we dan wel weer of het leuk blijft!

 • 5 jaar geleden Miss Snow

  Nope, hersenloos programma zonder enkele inhoud...

 • 5 jaar geleden Casarse

  Vreselijk.

 • 5 jaar geleden Niemand

  hersenloos programma..

 1. 1