Fashion

Shopping: spring/summer spijkerjasjes

Joepie! Vandaag is de eerste dag van de lente begonnen. Vorige week vertelden we je al veel over een van de lentemusthaves: een (simpele) witte blouse. Het liefst zouden we al onze bikini uit de kast halen en zonder jas naar buiten gaan, maar dat is iets te optimistisch. Waar we wel heel blij van worden is dat we onze dikke jas aan de kapstok kunnen laten hangen en in een dunner jasje naar buiten kunnen gaan. Daarom laat Fashionscene je deze week de leukste spijkerjasjes zien.

Een spijkerjasje is ideaal voor fris lente-of zomerweer. Het jasje is niet zo warm als een leren jasje, maar wel dik genoeg om te dragen als het buiten nog wat fris is. Ook is een spijkerjasje tijdloos en kan hij heel lang meegaan. Spijkerjasjes zijn er voor ieder budget. Vintage of nieuw, met een spijkerjasje kom je de lente wel door.

Blogger Sincerely Jules is fan van spijkerjasjes en laat zien hoe zij haar spijkerjasjes combineert. Om haar middel, in combinatie met een kleurrijke outfit of lekker casual. Ook draagt zij haar spijkerjasje in de winter, maar dan onder haar winterjas en gewoon als jasje voor overdag. Sincerely Jules geeft ons net zoals andere bloggers veel inspiratie:


bron


bron


bron


beeld: Pinterest


beeld: Pinterest


beeld: Pinterest

Gebleekt, blauw denim, strak, grijs, zwart of oversized, spijkerjasjes zijn er in alle soorten en maten. Ook is het leuk om je eigen draai te geven aan je spijkerjasje met studs, andere soorten stof of verf. Zo heb je een uniek jasje die niemand anders heeft en ook nog eens heel cool is. Fashionscene zette een aantal spijkerjasje voor je op een rijtje die je meteen kunt shoppen. Fashionscene’s favoriet? Het gebleekte denim jack van H&M en het zwarte spijkerjasje (ook al is hij wel prijzig voor een denim jack) met een print op de achterkant.


beeld: Pinterest


beeld: Pinterest

Shoptip: ben je fan van een oversized spijkerjasje? Kijk dan eens bij de mannenafdeling van een winkel of in tweedehandswinkels als Episode of Zipper.


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts


Links & Rechts

 
Links & Rechts

Welke spijkerjasjes vind jij het leukste? 

Laat je inspireren in Pinbook

Must reads 👀