Lifestyle

Jennifer Lopez maakt een ‘stoute’ videoclip

De meest gehoorde kritiek op videoclips is dat vrouwen als een object zouden worden gebruikt. Je kent ze wel, van die clips waarin mannen pronken met mooie, schaars geklede vrouwen om hen heen. Jennifer Lopez heeft voor haar nieuwe videoclip de rollen eens omgedraaid. In de videoclip van haar single 'I Luh Ya PaPi' is de zangeres te zien met halfnaakte mannen. Benieuwd? Lees snel verder.  

Jennifer Lopez is back! En hoe… De zangeres heeft een nieuw album op de planning staan -haar achtste alweer- en de eerste single heeft de naam 'I Luh Ya PaPi'. De bijbehorende videoclip kunnen we vanaf nu bekijken en de beelden hebben nu al voor ophef gezorgd. J.Lo is namelijk te zien met halfnaakte mannen op een groot schip. Yes, ze heeft de rollen eens omgedraaid. Dit keer geen borsten en billen (behalve die van Jennifer zelf), maar veel -heel veel- wasbordjes! De mannen in de video wassen zelfs J.Lo's auto. 

De videoclip is vorige maand opgenomen in het zonnige Miami, op een grote boot. In 'I Luh Ya PaPi' laat de zangeres haar beste rap-kunsten horen. Het liedje doet ons een beetje denken aan de oude J.Lo, in de periode van 'Jenny From Tha Block'. De songtekst is zeker niet het sterkste deel van het nummer (''Got that hourglass for you, baby, look at these legs''), maar het is wel catchy! Wij denken dat het een hit zal worden. 

Ondanks de stoute videoclip en teksten ("I put it down for a brother like you/Give it to you right in the car, that’s you/We can first give you some of this, that’s you/And you’re all loving that J.Lo, true/Hold up, I can get you thrown up/Pull your trigger, go and get your gun up") heeft het nummer wel een mooie boodschap. Het gaat namelijk over de liefde voor haar vriend Casper Smart. 

Benieuwd naar J.Lo's stoute videoclip? Bekijk 'm hieronder! 

Watch on YouTube

Wat vind jij van J.Lo's videoclip? Vind je het goed dat de rollen zijn omgedraaid of vind je dat helemaal niet goed? Wat vind je van het nummer?

Bron: thehollywoodreporter

Must reads 👀