Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rosie Huntington-Whiteley en Gwen Stefani tot Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Ashley Benson

Ashley Benson wordt gespot nadat ze alleen heeft geluncht in Los Angeles. Ze kijkt nogal somber en haar zwarte outfit past goed bij haar gezichtsuitdrukking. Deze rocker look past goed bij haar stijl. Ashley draagt namelijk regelmatig leren jasjes en zwarte skinny jeans met leren schoenen. De tas op de foto is van Dolce & Gabanna, model Miss Sicily. 


Ashley Tisdale

Het weer in Californië is zo lekker dat je op sandaaltjes kunt lopen. Dit paar koop je bij Chanel. Ashley Tisdale volgt de trends op de voet en ze wordt als een van de eerste in een NSF tuinbroek gespot. Daaronder draagt ze een gestreepte crop top en op haar hoofd heeft ze een beanie van Free People gezet. 


Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens houdt er niet van om gefotografeerd te worden zoals je ook op deze foto van haar gezicht kunt aflezen. Met twee koffie in haar handen en een Ray Ban aviator zonnebril op haar neus loopt ze naar de auto. Haar outfit bestaat onder andere uit een leren jasje van het merk All Saints en laarzen van Saint Laurent.


Selena Gomez

Selena Gomez is in Burbank voor danslessen. Natuurlijk loopt ze op Adidas schoenen waar ze het gezicht van is. In haar hand heeft ze een American Apparel blouse en verder draagt Selena een broek van Wellicious, shirt van Brian Lichtenberg en armband van Nissa.


Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio draagt in haar vrije tijd graag platte schoenen. Deze keer gaat ze voor opengewerkte leren schoenen. De lange maxi jurk is van het merk Gypsy 05 en op de jurk draagt ze een spijkerjack van J Brand. Als je benieuwd bent waar de korte ketting om haar nek vandaan komt, dan moet je even kijken bij Mr. Kate.


Kylie Jenner

Kylie Jenner is weer op haar usual spot in Calabasas waar ze regelmatig tijd spendeert. Ze draagt een korte jurk – of laten we zeggen: lang t-shirt – met gaten, onder het shirt lijkt nog een paar super korte shorts verstopt te zitten, ze combineert het met boots van Chanel. Om haar schouder hangt een Balenciaga leren bowling bag en om haar andere arm draagt Kylie een Cartier Just un Clou armband.


Jessica Alba

Jessica Alba is een fashionable mom en dat bewijst ze weer met deze mooie oranje tas. Daarbij draagt ze een groene military jas van Pam & Gela en 'Slim Cigarette' jeans van 7 For All Mankind. Combineer daarbij de ketting van Tom Tom, een opvallende tas en chunky sandalen en de Jessica look is klaar.


Paris Hilton

Paris Hilton is terug in Los Angeles en aan haar jurk te zien komt ze van een zonnige bestemming. Haar vliegoutfit bestaat van onder naar boven uit basic zwarte pumps met een hak van 10 centimeter, een gehaakte jurk, leren jasje en een mooie chunky ketting met lichtblauwe details. Als tas heeft ze een eenvoudige tote bij zich waarop een chihuahua staat.


Rachel Zoe

Rachel Zoe kun je uittekenen in deze klassieke outfit van haar. Ze draagt graag haar hoed, een grote zonnebril en een bootcut jeans die haar benen optisch slanker maken. Daaronder draagt Rachel het liefste een hak en haar polsen hangt ze vol met (Hèrmes en Cartier) armbanden. Deze Givenchy tas is momenteel ook een veelgebruikte item uit haar kast.


Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian en moeder Kris Jenner zijn aan het shoppen, wat vervolgens weer vastgelegd wordt op camera voor hun realityserie Keeping Up With The Kardashians. Kourtney draagt onder haar zwarte outfit de Dina pump met studs van Alice + Olivia. Haar jeans is erg ripped en de rest van haar outfit houdt Kourtney rustig. Designer tas keuze van de dag is Valentino.

Wie rockt de look en wie ziet er minder modieus uit?

Beeld: Reporters

Pin je favoriete celebrity outfit in Pinbook

Must reads 👀